Timantin kosketus

Kotiuduin Japanista pari päivää sitten, matkapäivitys on siis tulossa jahka saan piirrettyä kaiken oleellisen. Sillä aikaa kylpypohdintojani:

 

Tags:

8 kommenttia - “Timantin kosketus”

 1. kokkoroo Kirjoittaa:

  Vähän ois mahtavaa, jos pesuaineet toimis noin :D

 2. Annika Kirjoittaa:

  Olisihan se tavallaan. Toisaalta mieti miten esim. timanttien arvo laskisi, kun niitä saisi aina kylpyammeen täyteen suihkussa käydessään :D

 3. Kata Kirjoittaa:

  Täällä minä pipo päässä jo odotan matkapäivitystä!

 4. Marika Kirjoittaa:

  mie mietin ihan samaa ko kävin sinun suihkussa jo huomasin tuon purkin! onko ihmiset niin tyhmiä että ostaa tuotteita nimien perusteella :D

 5. Annika Kirjoittaa:

  Kata: Oih! <3 Tämän mielikuvan voimalla jaksan piirtää merkinnät loppuun. Kaatui vähän kaikki kouluhommat niskaan reissun jälkeen, niin piirtämiseen ei ole ollut aikaa. Mutta mitä vain sinun ja piposi vuoksi, beibe.

  Marika: Olisipa hienoa olla se tyyppi, joka vastaa kosmetiikkatuotteiden nimeämisestä :D Jos mulla olisi oma suihkusaippua, niin sen nimi olisi niin joku "Sparkle Fluffy Unicorn Magic Bubble Paradise". Tai sitten vastapainoksi voisi tehdä tosi rehellisen nimen: "Ihan hyvä suihkusaippua".

 6. Roz Kirjoittaa:

  angry birds kosmetiikkatuotteet on nimen perusteel kyl kans vähintäänkin epäilyttäviä. mun mielest tiirat yms tekee biohyökkäyksiä jos menee liian lähelle niien pesää.
  En kanskaan haluais painostaa mut piirtoinspiraatiota lähetän :P

 7. Annika Kirjoittaa:

  Roz: Haha, kieltämättä tiiroista ei kyllä tule mieleen ensimmäisenä mitään positiivista :DD Kiitos piirtoinspiraatiosta <3 Yritän päivittää mahdollisimman äkkiä, mutta Japanista on vain niin paljon piirrettävää ja kouluhommat, kesätyöhaut ja muut todellisen elämän rasittavuudet painaa päälle. Ehkä voisin lisätä Japanin päivityksen kahdessa osassa, niin ei tarvitsisi vuosikausia odotella päivityksiä…

 8. Stalkkeri Kirjoittaa:

  Samalla voisi miettiä myös sitä, miksi vessapaperia kaupataan oravien ja karitsojen avulla. ”Lambi – kuin pyyhkisit perseesi karitsalla!”

Jätä vastaus