Viime vuosi

Eihän tämä ollutkaan mulla kesken kuin reilun kuukauden. Oisin halunnut värittää tämän kokonaan, mutta ei ollut aikaa, joten seassa on vain sattumia :c Tällainen köykäinen katsaus viime vuoteen siis:

 

 

Opiskelutoverini Hannu ei approovaa scifiä.

 

Yleisesti ottaen ihan muikea vuosi.

HUOMENNA JAPANIIN, en kestä! Matkapäivitystä luvassa siis maaliskuussa.

Sori, että spämmään näitä, mutta aiheeseen liittyen lisään tähän pätkän luokkalaisteni FB-keskustelusta, koska repeilin sille:

Tags: , , , , , , , , ,

3 kommenttia - “Viime vuosi”

 1. kokkoroo Kirjoittaa:

  Paree tulla lisää päivitystä! >:P Lol tuota Dr. Who-spessu väärinkäsitystä :D päivitä taas piannn

 2. heli Kirjoittaa:

  UUU! Hei kerro kaikki tuosta jousiammunnasta! Harrastatko Oulussa siis? Noora on aina haaveillut jousiammunnasta ja siksi asiaa kyselen. Nooralla on kyllä hurjat käsivoimat, mutta pystyykö silti ihan täysin aloittelija ammunnan aloittaa? Paljonko maksaa ja missä ja jaj ja… kerro kaikki! :3 hups tämän olisi toki voinut hoitaa facessakin, mutta tajusin vasta kun olin tämän jo kirjoittanut ja sitten ajattelin, että sama kai se on! Ehkä joku muukin jousiammunnasta kiinnostunut saa vastauksestasi jotain irti.

 3. Annika Kirjoittaa:

  Aino: Joo, tulossa on! Kerkesin vain aika laiskasti piirrellä matkalla, niin jäi aika paljon piirrettäväksi kotiin. Onneksi on talviloma! :D

  Heli: Joo, Oulussa tosiaan harrastan, viime aikoina vaan jääny vähän vähemmälle sekin D: Aloittelijalta ei oikeastaan vaadita minkäänlaisia käsivoimia, koska harjoitusjouset on kevyitä ja sitten oman jaksamisen mukaan siirrytään painavampiin jousiin. Syksyllä on yleensä alkeiskurssi, jonka siis itsekin kävin. Alkeiskurssi maksoi muistaakseni 120 euroa, mutta sain yli 50 euroa siitä maksettua liikuntaseteleillä, joita olin saanut töistä. Hintaan sisältyi myös vuoden jäsenyys seurassa, joten kun kurssi loppuu, niin sai avaimen lunastettuaan käydä ampumassa harjoitusradalla seuran välineillä milloin vain tahtoo. Talvella harjoitustila on Heinäpäässä. Alkeiskurssia ei kuitenkaan tarvitse odotella jos jousiammunnasta on kiinnostunut, sillä kerran viikossa on tiistaisin klo 17 alkaen tutustumisilta, jolloin kuka tahansa voi vaan marssia paikalle ja 5 euron hinnalla saa opastuksen ja kokeilla ampumista. Sinne ei tarvitse siis ilmoittautua etukäteen tai mitään. Itekin kävin kerran tuollaisessa tutustumisillassa ja sen jälkeen ilmoittauduin alkeiskurssille. Seuran nettisivuilta löytyy osoitteet ja kellonajat sun muut vielä tarkemmin: http://www.oulunjousimiehet.fi

Jätä vastaus