Come at me, bro!

Omaa sosiaalivammaisuuttani toki, etten kehtaa viestitellä kaikille ja tunnen itteni heti hylkiöksi, jos joku ei kerkeä lähteä jonnekin :’D Viihdyn kyllä yksikseni, mutta kun muutaman päivän ajan sosiaaliset kontaktini ovat koostuneet vain työkavereista, alkaa tuntua aika möhköltä.

Tekstariääneni on muuten Crash Bandicootin Aku Aku ja kaikilla tuntuu olevan oma mielipiteensä siitä, mitä se sanoo. Ite oon aina kuullut sen ”buldega”, mutta pari kaveria vannoo ”bulbaga”:n nimeen. Mene ja tiedä.

Illan aikana Monster High-nukesta kuoriutui hieno gangsta (sori tärähtänyt kuva):

Tags: ,

2 kommenttia - “Come at me, bro!”

  1. kokkoroo Kirjoittaa:

    ihq monster high-nukke<3

  2. Annika Kirjoittaa:

    Eikös olekin?<3 Cessun kanssa valittiin tarkkaan ja hartaasti!

Jätä vastaus