I’m doing science and I’m still alive

Syksy on ollut aika raskas. Mutta lupaan ryhdistäytyä. Postailen näitä syksyn merkintöjä sitä mukaa, kun saan niitä valmiiksi.

Toverini Inga tosiaan lähti syyskuussa Japaniin vaihtoon. Täytteeksi lättään tähän vielä läksiäiskortin, jonka tein Ingalle syksyllä:

Tags: ,

6 kommenttia - “I’m doing science and I’m still alive”

 1. peterick Kirjoittaa:

  Ooh vähän halvalla ootte saanu liput! Toivottavasti jaksat piirtää sitte matkapäivistä, sun reissujuttuja on nii hauska lukia!

 2. kokkoroo Kirjoittaa:

  Jee päivityksiääääääääääää vaadin lisäöäääää

 3. Annika Kirjoittaa:

  peterick: Jep, juurikin sen takia piti herätä aikaisin jonottamaan! En ole edes ennen käynyt Hulluilla päivillä, mutta yksi matkakumppani huomasi, että siellä oli nimenomaan Nagoyan lennot lauantaina tarjouksessa (eli päästään suoraan kaverini Ingan luokse, ei tarvitse mennä Tokion kautta). 60 euroa taisi tulla hintaan lisää, jos halusi lentää Oulusta Helsingin sijaan, mutta ehdottomasti kannatti maksaa sen verran, sillä junamatkat edestakaisin maksaisivat saman verran ja kestäisi sen 6-8 tuntia vuorosta riippuen. Katselin ennen tuota halvimpia lentoja Japaniin, ja ne menivät Helsingistä Tokioon, niissä oli pari välilaskua ja hintaa oli silti jonkin 700 euroa, joten olen kyllä niin äärettömän iloinen, että saatiin nuo halvat liput. Aww, kiva kuulla jos niitä jaksaa joku lukea! :D Tuntuu, että ne on kyllä aina niin vasemmalla kädellä väsyksissä väännettyjä, että huh huh. Mutta kyllä mie varmasti tulen reissupäiväkirjaa pitämään, alkaa piirtäminenkin pikkuhiljaa taas innostaa.

  Ainou: Jeeee, tulee kyllä! Nyt joululomalla luulisi olevan aikaa piirtää rästimerkinnät loppuun.

 4. inkubi Kirjoittaa:

  Oijoi, nyt oon kyl kade. *_* Kansa vaatii kuvia reissulta! \o/

 5. Kata Kirjoittaa:

  Enää alle viikko, jee ja apua! :D

 6. Annika Kirjoittaa:

  Inku: Kuvia tulee kyllä varmasti! o/

  Kata: AARGH herranjumala, en varmaan nuku tänä yönä. HUOMENNA! :D

Jätä vastaus