I Can Kill Anything with a Gun and a Knife and a Crucifix

En edelleenkään edes yritä piirtää oikeaoppisia hevosia. Uskollinen tussini otti hatkat kesken piirtämisen, joten jälki muuttuu vähän matkalla. Ei tästä edes pitänyt tulla näin pitkää sepustusta.

En voinut vastustaa Lucky Luke -lopetusta. Lopulta minusta muotoutui myös ihan kelpo zombintappaja ja Undead Nightmare oli hauskaa zombiemättöä sen hetken, minkä se kesti. JA OLEN NIIN PAHOILLANI, UNTAMO!

Nyt sain myös hyvän tekosyyn linkata parhaan biisin Undead Nightmaresta: Kreeps – Bad Voodoo

Tags:

9 kommenttia - “I Can Kill Anything with a Gun and a Knife and a Crucifix”

 1. Nanna Kirjoittaa:

  Eih! Untamo!

  ……Hajosin ihan totaalisesti tälle :D

 2. Hepo Kirjoittaa:

  Ahaahahaa Ihan paras :,D Oon ihan samalainen pelaaja. Sims tuhoista puhumattakaan :l

 3. kokkoroo Kirjoittaa:

  Untamo muistoissamme, RIP. Tuossa on kyllä niin hyvä soundtracki<3 Samoin ku pelkässä Red Dead Redemptionissä. Ja itekki oon vähän turhan monesti ampunu tuossa sen pelastettavan :——-D

 4. viltZu Kirjoittaa:

  ahahahaha, nauran vielki veden silmis! xDDD

  eiku siis… voi untamo parka… pfffft :’D

 5. Annika Kirjoittaa:

  Nanna: Untamoa kävi jo sääliksi, olen hirviö :’D
  Hepo: Sims on kyllä tuhoisa :’D Kyllä noihin zombeihin onneksi alun jälkeen turtui ja pelaaminen alkoi sujua, mutta alussa kuumotti ja pahasti.
  Aino: Totta, Red Dead Redemptionissa on kyllä uskomattoman hyvä soundtrack. Haha, hyvä etten ole ainoa :’D Meinasin jo luovuttaa, kun tuntui etten saanut alussa hengiltä kuin ne viattomat siviilit zombien sijaan. Ei siinä rytäkässä ehdi miettiä ketä ampuu! Mitäs patsastelevat tiellä.
  viltZu: Untamo reppana :’) Ei kannata joutua kanssani zombi-invaasion keskelle.

 6. Rayne Kirjoittaa:

  =’D Ei juma nauroin ihan koko ajan tätä lukiessa. Itelläni oli melkei sama; en saanu ammuttua kunnolla ja ammuksia meni hukkaan ennen ku älysin käyttää pelkästään dead eyeta ja siltikin monet pelastettavat ennätti kuolla ennen ku ennätin tehä mitään. Sit en ees nähny missä vaiheessa ne zombit mässytti miun hepan kun olin ite kiivenny katolle niitä ampumaan =’D
  Ehdottomasti yksi lempi peleistäni ♡

 7. Annika Kirjoittaa:

  Rayne: Dead eye on ihan kätevä, mutta jostain syystä aina unohdan sen olemassa olon eikä sitä tule käytettyä. Alkuperäisessä Red Dead Redemptionissa taisin käyttää sitä… kolme kertaa koko pelin aikana? Olisi tietysti ollut ihan järkevää käyttää sitä Undead Nightmaressa, ois voinu osua vähän helpommin, muttei mulla käyny ees mielessä :’D Noo, selvisipä tuota ilmankin alkukankeuden jälkeen. Oi ei, heppa-parka! Miten salakavalia zombeja, kun tappavat hepan ratsastajan poissa ollessa :’DD Ite ratsastin suurimman osan pelistä tuolla liekehtivällä War-hevosella, niin sen zombit jättivät kyllä rauhaan, kun itse painelin muualle ammuskelemaan (saattaa kyllä johtua siitä, että se oli liekeissä).

 8. Derego Kirjoittaa:

  Voi LOL mika pelinkulku, just noin se menee. Untamo-parka, hehheh :D. Voi ei :)

 9. inkubi Kirjoittaa:

  Tulipas tosta mieleen kun tein kerran kyselyn jossa testattiin kuinka hyvin pärjäisi zombien maailmassa. Tulos oli jotain että ”olisit todennäköisesti kuollut jo ennen kuin edes tietäisit koko zombiapokalypsista.” :D

Jätä vastaus