Kööpenhamina 2.-5.3.2013

Tästä muodostui sitten yli 30 sivun pituinen laadultaan hyvin vaihteleva sepustus + jokunen valokuva. Vois opetella tiivistämään. Paljon piti jättää poiskin, en vain jaksanut enää piirtää :c Varsinkin tämä alku on tosi hidas, tylsä ja ruma, kyllä se vähän paranee jossain vaiheessa (ehkä).

Ei me sillain mitään yksityiskohtia tietenkään nähty niin kaukaa, mutta sen verta, että vaatteita ei ollut.

Se sali:

Museossa oli myös ihana sisäpuutarha:

Taas yksi asia, jota emme koskaan saaneet tietää.

Seuraavat 7 sivua (eli baariepisodi) piirsin putkeen: siinä on esimerkillisesti nähtävissä, miten laatu laskee mitä pitempään piirrän :’D

Toisaalta: viimeksi kun kävin Tanskassa 2005, niin siellä poltettiin sisällä kahviloissakin – nyt en samaa huomannut, ainoastaan baareissa. Kai ne pikkuhiljaa edistyvät :’)

(Toisaalta meillä oli niin halpa hotelli, että ei auta valittaa, kun edes saatiin ilmaiset aamiaiset).

Pari kuvaa Christianiasta:

Siellä myytiin myös tällaisia postikortteja:

(Jos joku ei ole jostain syystä lukenut H.C. Andersenin alkuperäistä Pientä merenneitoa, niin poiketen Disney-versiosta Merenneidon jokainen askel ihmisenä tuntuu siltä, kuin hän kävelisi veitsien päällä.)

Ostin myös Aladdin & Jasmine-mukin (olisin tahtonut Brave/Urhea-mukin, mutta ne eivät olleet kovin hienoja):

Nyhavn:

Tämän seuraavan kuvan Aino otti pyynnöstäni, sillä omassa digipokkarissa ei zoomi riittänyt :( Noista kengistä tuli vain niin mieleen Big Fish -elokuva!

Niin siis, mie hätyytin meidät yli kolme tuntia ennen lennon lähtöä lentokentälle ja sitten selvisi, ettei Finnairin tiski auennutkaan kuin vasta kaksi tuntia ennen lennon lähtöä :’) Mikäs siinä lattialla istuskellessa sitten.

Ainolta löytyi viesti luonnosvihostani:

Pssst, Ainon blogista löytyy myös Ainon versio matkasta!

Tags: , , ,

10 kommenttia - “Kööpenhamina 2.-5.3.2013”

 1. kokkoroo Kirjoittaa:

  Olin jo silleen UUUU ANNIKA ON VÄRITTÄNYKI KAIKEN mutta et sentään hah hah :D Huomasin muuten, että piirrät aika paljon ihmisille kädet puuskaan :—-D Jee tykkäsin tästä merkinnästä jostain syystä kovin, päivittelen kans joskus tässä jahka jaksan piirrellä loppuun.

 2. Annika Kirjoittaa:

  En ois kyllä ikinä jaksanu :’D Meni muutenki yhteensä kolme tuntia skannauksissa + näiden lisäämisessä nettiin, niin en kyllä ois jaksanu värittää. Oh snap, huomasin itekin vasta, että tässä merkinnässä on tosiaan aika paljon ihmisillä kädet puuskassa :’) Saken ja vessavahdin kohalla se oli tietoista ja esim. kohdassa, jossa paheksun sitä ettei Christianiassa ole kissoja, mutta muuten en oo kyllä asiaa ajatellu.

 3. Chouko Kirjoittaa:

  ÄÄÄ!! Disneyputiikki!! Mieki tahon sinne! D; Tahon Meeko pehmolelun ja kaikkea muuta sälää mitä en välttämättä tartte hoho~
  Oli kyl ihanan pitkä merkintä, ja upeita kuvia! :3

 4. Iita Kirjoittaa:

  Mä teen äikäs kirjailijakansioo Rosa Liksomista ja sit luin just hiljan Christianiasta, ku se punkkas siellä jonku aikaa. Se vaikutti kyl nastalta mestalta
  Mä tykkään hirveest sun matkamerkinnöistä! :)

 5. Huuhkis Kirjoittaa:

  Köpikses ois kiva käydä, sain vähän lisää esimakua tästä, kiitos siitä : D

  tanska on kyl aika hirveen kuulosta, täytyy myöntää (sori vaan tanska!) Toinen kieli mikä on mun mielest silleen jossain määrin ees vähän ymmärrettävää luettuna on viro, mut sit ku joku puhuu sitä niin en pysy kärryillä @__@ kivoi kuvii on muuten!!

 6. Annika Kirjoittaa:

  Chouko: Se kauppa oli kyllä ihan kuin jostain unesta, Disney-juttuja silmän kantamattomiin… @_@ Harmi, että hinnat oli kyllä kans sen mukaset! Muutoin oisin voinu ostaa sieltä loputtomasti kaikkea mahollista. Ja kiitos :3

  Iita: Ohoo, en tiennytkään, että Liksom on punkannut siellä, siistiä :D Se oli kyllä jännän erilainen paikka. Oon unelmoinu josko Suomeenkin saisi kans joskus tuollaisen pienen vapaakaupungin, muttei taieta Suomessa yltää ainakaan vielä yhtä korkeaan liberalismiin kuin Köpiksessä. Kaikki talonvaltausjutut tuntuu tyssäävän täällä aika äkkiä :’) Ja kiitos, kiva kuulla jos tykkäät! Itellä aina tuntuu, että matkamerkinnöistä tulee niin hutaistuja ja rumia :’D

  Huuhkis: Sinne saa tosi halpoja lentoja, suosittelen o/ Joo se on kyllä niin rumaa, että huh huh :’D Se tuntuu olevan jonkin sortin yhdistelmä ruotsia ja saksaa, joskin molemmista kielistä korostuu vain ne huonot puolet. Katon joskus nordic multilanguage-versioita Youtubesta Disney-leffoista kun mulla on tylsää ja yleensä sille tanskalaiselle kohdalle saa aina nauraa :’D Ja tuo on kyllä totta! Kirjoitettu viro menee vielä jossain ymmärryksen rajoilla, mutta puhuttuna menee kyllä ohi.

 7. Kädet ja käpälät maton sisällä » Blogin arkisto » köpöti köp Kirjoittaa:

  […] Annika tekit oman Kööpenhamina-merkintänsä jo aikapäiviä […]

 8. inkubi Kirjoittaa:

  ”Se on kuin auto-onnettomuus: ei vaan voi olla tuijottamatta.”

  x’D Niiiin totta.

  Ehkä ne aatteli et ollaan niin korkeella/kaukana ettei kukaan huomaa. ;)

 9. maru Kirjoittaa:

  Aaa olen jäänyt koukkuun sun blogiisi! *u* aivan mahtava! :D Ja noista kengistä, katsoin sellinaista ohjelmaa ja siinä kerrotti että ihmiset ripustavat tietynväriset kengät joihinkin paikkoihin ja sieltä sitten saa jotain tiettyä huumetta mikä vastaa sen kengän väriä. En ole varma onko tuo sellainen mutta hienot kengät ne on sinne ainakin heittänyt! :’D

 10. Annika Kirjoittaa:

  Inkubi: Se voi hyvinkin olla :’) Tai… ehkä ne herutti tahallaan!

  maru: Awww, kiitos :3 Kiva jos tykkäät! Joo, äiti kertoi minulle samaa, oli sekin nähnyt jonkin ohjelman (varmaan sama ohjelma kyseessä). Mutta mulle kenkien heittely narulle tarkoittaa aina Tim Burtonin Big Fish-elokuvaa :’)

Jätä vastaus