Paluu oikeaan maailmaan

Koska Assassin’s Creed 3:ssa on parasta lunta (sori, oli pakko).

Tags: ,

7 kommenttia - “Paluu oikeaan maailmaan”

 1. piri Kirjoittaa:

  Mä oon kans huomannu ajattelevani joskus pihalla, että onpa täällä hd-laatuista (varsinkin, jos oon putsannu silmälasit)! Tuli hieman sellanen olo, että oon viettäny liikaa aikaa koneen ääressä :’D

 2. Annika Kirjoittaa:

  Piri: Mullekin on käynyt noin, varsinkin silloin, jos on ollut esimerkiksi päivän pitämättä piilareita ja nähnyt kaiken vähän sumuisena, niin sitten kun laittaa piilarit päähän tuntuu, kuin kaikki olisi HD:ta :D Voisi joo ehkä rajoittaa koneella/pleikkarin ääressä vietettyä aikaa, niin ei ihan vieraantuisi ympäröivästä maailmasta, mutta kun… ei.

 3. kokkoroo Kirjoittaa:

  Seconded, lasien puhdistus saa elämään HD:tä… ja itse asiassa niitten pesu vedellä ja asiaankuuluvilla saippuoilla saa maailman 3D HFR:ksi :—-D Lol, lähioptikko muuten myy oikeasti HD-piilolinssejä, mutta vaikuttaa mainoskikalta.. Tai sitten niillä voi saada jonkun haukankatseen, en tiä.

 4. kokkoroo Kirjoittaa:

  http://ayame-kenoshi.deviantart.com/journal/Tomb-Raider-Reborn-Contest-351846219?utm_source=elnino&utm_medium=messagecenter&utm_campaign=%20020113_ADV_TombRaiderReborn&utm_term=title En tiä kiinnostaako, mutta deviantartissa on tomb raider-kilpailu ;3

 5. viltZu Kirjoittaa:

  on se kumma mitä tuo sisäilma tuntuu tekevän aivoille… :D

 6. marika Kirjoittaa:

  heräsin eilen ensimmäistä kertaa kuukausiin kun ulkona paistoi aurinki O_O alkoi pelottaa ja silmiin sattui

 7. Annika Kirjoittaa:

  Aino: HD-piilolinssejä! :D En ole ikinä kuullutkaan. Kuulostaa vähän humpuukilta, mutta ehkä pitäisi ottaa selvää. Ja uu, Tomb Raider -kilpailu! Kiitos tiedosta, pitää tarkastella tuota lähemmin :3

  viltZu: Sanopa muuta :D

  Marika: Opit vihdoinkin selviämään tuosta kirjainvarmistuksesta, montako kertaa meni väärin? :D Haha, sain mielikuvan sinusta juoksemassa verhojen välistä näkyvää yksinäistä auringonsädettä karkuun >:D

Jätä vastaus