”Muukalainen on ystävä, jota et ole vielä tavannut”

Anteeksi tuhannesti päivitysvälistä, kaikki koulujutut vain kasaantuivat joulukuulle! Piirsin tämän merkinnän sinisellä Stabilolla, joten en tiedä toimiiko oikein mustavalkoisena ja junassa piirrettynä merkintänä tämä tuppaa olemaan aika ruma. MUTTA käytin tähän sentään 14 sivua luonnosvihostani, joten ompahan edes pitkä jos ei muuta.

Olen sosiaalinen tiettyyn pisteeseen asti, mutta en oikeasti jaksa sosialisoitua kenenkään kanssa yhdeksää tuntia, varsinkaan jonkun randomin kanssa silloin kun haluaisin vain keskittyä nolifettämään yksinäni. Lyhyemmillä matkoilla on joskus ihan kivaakin rupatella. Helsingin reissusta tulee varmaan enemmän juttua jos ehdin joskus piirtää.

Tags: , , ,

10 kommenttia - “”Muukalainen on ystävä, jota et ole vielä tavannut””

 1. inkubi Kirjoittaa:

  Mä niiin ymmärrän. T^T

  Ja prkl noitten koipien kanssa. Aika törkeetä jo.

 2. X'N Kirjoittaa:

  Eiiiiii helvetti saatana kuka edes tekee noin? Sillä vissiin piisasi uskoa vuosisadan rakkaustarinaan tai jotain, jos meinasi tosissaan jututtaa täysin tuntematonta ihmistä noin monta tuntia. Ahistaa jumalattomasti jo lukea tuosta. 8DDD t: social butterfly

 3. Annika Kirjoittaa:

  Inkubi: Toivon oikeasti, että se vaan unissaan tottumuksesta lepuutti niitä jalkojaan noin eikä tahallaan. Joka tapauksessa se vain lisäsi kiusallisuuden määrää jo muutenkin maailman kiusallisimpaan junamatkaan :–D Argh.

  X’Ned: No vissiin! Hyvä tietää etten oo ite ainoa sosiaalisesti rajoittunut, mietin osan matkasta että kuuluuko tän olla näin kiusallista vai johtuuko se vaan minusta : DD Kaiken huippu vielä, kun joku vanhempi nainen tuli n. vartti sen jälkeen kun miekkonen istui minua vastapäätä sanomaan, että se on sen paikka, mutta se jatkoi heti samaan syssyyn: ”MUTTA voin mennä tuonne toiselle paikalle istumaan kun täällä on niin väljää jos te tahotte jutustella!”. Teki mieli huutaa sille, että ”EIKÄ TAHOTA JUTUSTELLA, älä mene, istut nyt kyllä tuohon ja pelastat minut tältä ylisosiaalisuuden ruumiillistumalta”, mutta mitä siinä kehtasi sanoa… :–D Oivoi, jatkossa otan tapojeni mukaisesti makuuvaunun, jossa voi muihin ihmisiin kyllästyttyään kömpiä hyvällä omatunnolla ylimmälle pedille ja lukea ja nukkua rauhassa.

 4. Kia Kirjoittaa:

  “MUTTA voin mennä tuonne toiselle paikalle istumaan kun täällä on niin väljää jos te tahotte jutustella!”

  Eikä, kunnon NOOOOOO -hetki. :D Ja ihan kauhee junamatka muutenkin, en tiiä miten olisin kestänyt.

  Terveisin toinen pingu

 5. heli Kirjoittaa:

  EIH!!! MAaaaailman hirvein tilanne! Tuli niin kiusaantunut olo lukiessanikin tätä tarinaasi. ;__; Hyisuaaaatana. Kerran mulla ja Nooralla oli Oulu-Kuopio välillä vastakkainen paikka (HYI) nii ihan suosiolla mentiin muualle istumaan, että saa rauhassa nukkua sylikkäin ilman, että joku siinä tuijottaa vastapäätä + jalat on awkwardisti liian lähekkäin vastakkaisella puolella istuvan kanssa.

 6. Annika Kirjoittaa:

  Kia: No oli kyllä, oivoi :D Itekin kestin vaan koska oli pakko, mutta en enää ikinä taho joutua tuollaseen tilanteeseen.

  Heli: Joo siis ne vastakkaiset paikat on jotain maailman kamalinta jos matkustaa yksin tai kaksin! Ne sopii vain silloin, jos on vaikka kolmen tai neljän hengen porukalla matkalla. Itekin mietin jälkiviisaana, että olis vaan kans pitäny mennä siihen viereiselle paikalle, joka oli normaalipenkki. Eiköhän joku olis tullu siitä häätämään, jos se olisi ollut sen paikka – koko matkan aikana siihen ei edes sitten ketään tullut. Mutta eipä sitä oikein sitten enää kehdannut paikkaa vaihtaa, kun se inttipoika oli jo istunut vastapäätä ;__; Ja tosiaan katon aina netistä varatessa, ettei mulla ole mitään vastakkaista paikkaa – tuon piti olla normaalipaikka, mutta vaunut oli vissiin vaihtuneet tms, koska kuulin kun yksi nainen sanoi varanneensa vastakkaisen paikan (sillä siis luki niin lipussakin), mutta saaneensa normaalin.

 7. kokkoroo Kirjoittaa:

  Kamala, nostiko se jalkojaan siihen uudestaanki? O_O tätä en tajunnu selityksistäsi :—D Yksipenkkirivit<3 Sain muuten huomisen matkalle pakosta vastakkain istuttavan paikan ku ei ollu muita vappaana, onneks se on Pendolino ja meen vasta Oulusta kyytiin niin ei tarvi tuijotella kiusaantuneena ketään kuutta tuntia kauempaa… ellei junat ole myöhässä :') Turku-Helsinki välillä oon kyllä tykänny istua vastakkaisilla paikoilla, etenki ruuhka-aikoina aamulla, koska on jotenki enemmän tilaa ja saa käyttää pöytää, ja aamusin ihmiset on niin lagisia, ettei ketään kiinnosta puhua tuntemattomille :D

 8. Annika Kirjoittaa:

  Joo, nosti yhteensä varmaan kolmesti tai neljästi, olin hyvin kiusaantunut :c Aa ei se niissä uusissa junissa ole niin paha, joissa vastakkaisilla paikoilla on se pöytä – se toimii kuitenkin tilanjakajana, ettei kukaan ole mm. tunkemassa kinttujaan sinun penkille. Mutta noissa vanhoissa junissahan siinä ei ole mitään välissä, niin tuntuu hankalalta hahmottaa milloin ite oot liikaa toisen puolella ja toinen sinun. Aamulagisuus on hyvä juttu. Jotenkin kuvittelin, että yöjunassakin ihmiset on lagisia, mutta kohtasin sitten ylipirteän poikkeuksen :c Toisaalta Turku-Helsinki väli on niin lyhyt, itelläkään Oulu-Kemi välillä paljoa kiinnosta missä se paikka on :D Mulle sattui Ouluun Helsingistä tullessa niin, että juna oli jopa positiivisesti kahdeksan minuuttia ETUAJASSA (VR olen kerrankin ylpeä sinusta! Ei se aina ole myöhässä!), joten kerkesin juosta bussiin enkä joutunut ottamaan taksia kotia, kuten olin kuvitellut (junan piti olla perillä 21:32, bussi meni 21:28, mutta kerkesin juuri ja juuri kun oltiinkin etuajassa).

 9. monniska Kirjoittaa:

  copypastaan tän saman vastauksen nyt sit tännekin :D

  Heh, kusetuksia on monenlaisia :D

  Mjaah, kai siinä on vaan kärsittävä. Oma allergiani ei ole niin paha, ettenkö kestäisi pari tuntia tai päivänkin koiran kanssa. Ei se silti mukavaa ole kutina silmissä ja turvonneet hengitystiet :’D
  Mutta veikkaan että jos oikeasti on paha allergia niin siirtyy vaikka pois muualle sitten tai jtn :D (En ole matkustanut junassa elukan kanssa niin en osaa sanoa mitä siellä tapahtuu :3)

 10. Terppa Kirjoittaa:

  Toi jätkähän yritti ihan selkeesti iskeä sua :D

Jätä vastaus