Petollinen viini

Ynh, olen Oulussa eikä ole skanneria, joten piirsin vastoin tapojani koneella. Anteeksi siis laadusta tai lähinnä sen puutteesta.

Saan kyllä muutenkin mustelmia kaikesta, joten yleensä minulla ei ole hajuakaan mistä ne ovat peräisin.

Tags:

3 kommenttia - “Petollinen viini”

 1. Iita Kirjoittaa:

  Heeeei, saat kaikki propsit pyörän piirtämisestä! Paras sarjisblogeissä näkemäni suoritus.
  Mä ite aina hätkähdän, kun jalkoihini ilmestyy toisinaan mystisesti mustelmia. Emmä voi muistaa oonko törmänny johonki lipaston kulmaan vai seikkaillu unissani jossain pusikossa :D Useimmiten mun mustelmat tulee ratsastuksesta! Jos jalustimen lukko on jääny alas, nii se voi painaa jalkaan, mut ilmesesti sitä ei voi siltikään vetää ikinä tarpeeks ylös, ettei se vammauttais koipea.. :D

 2. kokkoroo Kirjoittaa:

  Ihana tuo eka pyöräilykuva :D Toivottavasti oli kiva juhannus<3

 3. Annika Kirjoittaa:

  Iita: Haha, kiitos :D Ensimmäiseen pyöräkuvaan jaksoin vielä panostaa ja googlettaa jopa referenssiä, sen jälkeen tapahtui jotain enkä enää jaksanut :’D Se on kyllä ahdistavaa, kun niitä mystisesti vain ilmestyy jostain eikä ite saa päähänsä mistä ne ovat tulleet. Itellä tuli vähän väliä oikeaan ranteeseen hirveä mustelma ja mietin viikkokausia, että mistä hitosta se on voinut tulla. Lopullinen syy olikin sitten aika absurdi: keittiössä ei ole tilaa pistorasiassa kuin kahdelle pistokkeelle, joten aina jos haluan käyttää esimerkiksi mikroa, niin joudun repimään yhden johdon irti ja laittamaan toisen tilalle. Aina kun revin johdon irti voimalla, niin ranteeni osui samalla mikron takaseinään ja sain siitä mustelman.

  Aino: Oli ihan kiva juhannus <3 Toivottavasti sielläkin!

Jätä vastaus