Maybe just happy

Eh, piirsin kellon väärään käteen.

Tags: ,

6 kommenttia - “Maybe just happy”

 1. Pisara Kirjoittaa:

  Uusi lukija täällä! :)
  Blogisi on ihana :))
  Hyvä, että tykkäät kesätyöstäsi, mä oon tällä hetkellä kesätöissä puhelinmyyjänä. -_-’

 2. kokkoroo Kirjoittaa:

  Annika Le Journalisti :3

 3. marika Kirjoittaa:

  OLen hieman katkera koska olen aina luullut ettei sellaista työtä olekkaan mistä voi tykätä, ”en jaksa ettiä uusia hommia kaikkihan työtään vihaavat?” ajattelu on toiminut tähän mennessä.
  Kun puhuin sinun kanssa viimeviikolla puhelimessa ja poksautit kuplani, olen myös ite alkanu ettiä parempia hommia, kiitos puhkaisusta :D
  JA JEE ANNIKA LE JOURNALISTI! :D

 4. Annika Kirjoittaa:

  Pisara: Aina kivaa kun löytyy uusi lukija, kiva jos tykkäät! :) Voi ei, kaikki sympatiani. Itse en ole koskaan tehnyt puhelinmyyntihommia, mutta sen verran moni kaveri on, että olen kuullut homman olevan aika nihkeää. Puhelinmyynti on siinä mielessä vielä pahempaa kuin kaupan kassalla olo, sillä vaikka ihmiset voivat olla v-mäisiä kassamyyjälle, niin ihmisten on silti helpompaa olla vielä v-mäisempiä puhelinmyyjälle, koska sitä ei tarvitse nähdä kasvotusten :/ Mutta ompahan sentään töitä ja saahan siitä rahaa! Sellaisestakin työstä mistä ei tykkää voi oppia paljon.

  Ainou: Thihiii :3 Kohta alan pukeutua popliinitakkiin satoi tai paistoi. Ja Casperin tilalle pitää hankkia valkoinen terrieri, jonka nimeän Milouksi.

  Marika: Luulin itse asiassa ihan samaa. Olin aikalailla luovuttanut sen suhteen, että ikinä pääsisin töihin joista tykkään ja siitä maksettaisiin :D Ajattelin, että töissä pitää olla ikävää. You can do it, listen to your heart ja löydä työ jota rakastat~~~ (hyi, tuo oli niin kliseistä etten tiedä miten pystyin kirjoittamaan sen). Unelmatyösi sijaitsee TIETYSTI Oulussa, eikö niin? ^^ Ja sitten muutat minun naapuriin, eikö niin? ^^

 5. Tia Kirjoittaa:

  Kuulostaa tosi kivalta kesätyöltä! Itekin oon tehnyt lähinnä postinjakoa ja muuta ihme sekalaista, mutta nyt syksyllä taidan itekin päästä työharjoitteluun omalle alalle lopulta. Toivottavasti siellä on yhtä kivaa kun sinulla :3

 6. Marika Kirjoittaa:

  Tottakai se sijaitsee oulussa, siitä ei ole epäilystä, mikä unlma ny täällä vois olla! :D
  Se ei sijaitse sinun naapurissa vaan nana kämpässä jossa on kylpyammeillakin tassut x____X

Jätä vastaus