Tervetuloa kotiin

Koska luovutin sen suhteen, että tulisin saamaan tänä yönä unta ja näin ollen myös sen suhteen, että pystyisin menemään huomenna kouluun, on sama päivittää yöllä:

… mitä sitten, että missiyteni ilmeisesti rajoittuu hiusten väriin, kehu mikä kehu :’D

Tags: ,

20 kommenttia - “Tervetuloa kotiin”

 1. Rosa Kirjoittaa:

  Valvotaan näköjään molemmat sydänsurujen vuoksi…

 2. Rosa Kirjoittaa:

  Valvotaan näköjään molemmat tänä yönä sydänsurujen vuoksi…

 3. marika Kirjoittaa:

  Olen surullinen ettet saanut lahjoja :(

 4. kokkoroo Kirjoittaa:

  :(

  Noista alun merkinnöistä, oon itekki huomannu, että sukulaisilla pysähtyy joskus aika :D Ja tottakai oot missi ku sulla on vaalea tukka ;) Mieki tarvin tuommosen itsetuntoa boostaavan sukulaistytön!

 5. AGENTTTTI Kirjoittaa:

  :C!

 6. viltZu Kirjoittaa:

  Ah, vähä ihana sukulaistyttö <3 määki haluun! :D

  vika merkintä :'(

 7. Huuhkis Kirjoittaa:

  No olipa ”kiva” aprillipäivä D: Tsemppiä siis ja osanottoni, jätetyks tuleminen on hanurista, anteeks en osaa sanoo muuta D:

 8. M Kirjoittaa:

  No jopas oli loppu pääsiäiselle… :( Voimia sinne, missi <3

 9. peterick Kirjoittaa:

  Voi ny helevetti :( Voimia!

 10. inkubi Kirjoittaa:

  Tuntu niinku ois muljahtanu jäämötikkä mahanpohjalle ku luin ton vikan.

  Niin uskomattoman perseestä! D’: *halaa tiukasti*

 11. Annika Kirjoittaa:

  Rosa: Voi ei, voimia sinne päin! Sydänsurut on yksi v-mäisimpiä asioita maailmassa, koska niihin ei oikeastaan auta mikään muu kuin aika. Ei auta kuin kärvistellä.

  Marika: Lahjat eivät olisi olleet pahitteeksi >:(

  Aino: Kesällä tuolla on yleensä tosi paljon tekemistä, kun voi uida ja chillailla, mutta talvella aika kävi kyllä niin pitkäksi välistä, että huh huh. Niin paljon kuin pidän lukemisesta, niin ei sitäkään jaksa 24/7 tehdä päivätolkulla putkeen :’) Vaaleat hiukset on yhtä kuin missi, olisipa maailma niin mustavalkoinen :D Venla on kyllä maailman suloisin tyttö, jokainen ansaitsisi sellaisen mieltä nostattavan sukulaistytön o/

  AGENTTTI: :( Mryy. Nyt kävi näin.

  viltZu, Huuhkis, M, peterick ja inkubi: kiitos tosi paljon tsemppauksista kaikille <3 ;__; Ei tietenkään ole olemassakaan mitään hyvää hetkeä tai tapaa jättää ketään, mutta sanoinkuvaamattoman paskalta kyllä tuntuu. Yhteensä sellaisen 2,5 vuoden yhessä olon jälkeen jää kyllä aika tyhjä olo, kun jääkin yksin. Mutta, kyllä se tästä toivottavasti vielä helpottaa ajan kanssa.

 12. Iita Kirjoittaa:

  Ouch, nyt kyllä säpsäytti minunkin sisimpään! Miten keljua, kun pääsiäisesi alkoi vielä noin kivasti. Mä oon tosi iloinen huomatessani sun yllä olevasta vastauskommentista, että luotat ajan kanssa olon paranevan. Vielä tuntuu varmasti kyllä varsin…. HELKUTILLISELTA (koitan olla kiroilematta toisten blogeihin, vaikka omassani olenkin jokseenkin rääväsuinen:D).
  Koita keksiä mielekästä tekemistä ja seuraa sitä paremman olon päivää odotellessa. Voimia Pohjanmaalta! <3

 13. Niilo Kirjoittaa:

  Oi oi, ihan kauhee jos et mitään ennakkovaroitusta saanut tai mitään.
  Toivottavasti helpottaa ajan myötä :)

 14. Annika Kirjoittaa:

  Iita: Kiitos tosi paljon, miten osaatkin aina sanoa noin kivasti <3 Onneksi on ollut kiireinen viikko koulussa ja vapaa-ajallekin on mahtunut paljon kaikenlaista menoa kavereiden kanssa, tärkeintä ettei jää yksin kotiin märehtimään asiaa. Kyllä siihen menee aikansa, että asiasta pääsee yli, mutta pikkuhiljaa.

  Niilo: Kiitos, kyllä se aikanaan varmasti helpottaa :) Tuli kyllä varoittamatta ihan puun takaa koko homma. Mutta tosiaan, kyllä se vielä tästä, kun pääsee tämän alkujärkytyksen yli.

 15. Tepe Kirjoittaa:

  Kauheeta… mä ite mäsistelen täällä ku mut jätettiin toisen naisen takia pari päivää sitten ja nyt eksyin selaa blogien päivityksiä ja tulin tänne, ja tuntu tosi pahalta… Joten I feel for you, sis :(

 16. Annika Kirjoittaa:

  Tepe: Voi ei, kamalaa! :( Paljon jaksamisia <3 En tiedä mikä tätä kevättä vaivaa, tuntuu että kaikki eroaa.

 17. Caithe Kirjoittaa:

  Hetki taas näköjään vierähtänyt kun kävin lueskelemassa blogiasi. Pakko vain tähän kommentoida, että kyllä se siitä. Itsellä päättyi tuossa pari kuukautta sitten 10 vuoden suhde, josta 8 vuotta asuttiin yhdessä. Ja nyt olen tavannut jonkun, jollaista en olisi voinut koskaan uskoa olevan olemassa ja kevät ja elämä hymyilee. Ei se elämä vaan voi jatkaa perseilyä :) Paljon halauksia!

 18. Annika Kirjoittaa:

  Caithe, kiitos <3 Lohdullista kuulla! Itsekin uskon, että elämän perseilyllä on jokin vakiomäärä, jonka jälkeen asioiden vain täytyy muuttua paremmiksi :D Kaikkea hyvää!

 19. nike air max femme Kirjoittaa:

  nike air max femme

  My developer is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a number of websites for about a year and am nervous about switching…

 20. wow gold Kirjoittaa:

  wow gold

  Wonderful wow gold make by way of bluejeans and even wedding gown it up. The sad thing is each one does run a tiny substantial.Typically the shines complement just about anything!!

Jätä vastaus