Junassa

Tanska-merkintä on tulossa, se on vain vähän kesken. Päivitysväli venyi vähän pitkähköksi ja siitä voi reissun lisäksi syyttää mm. uutta Tomb Raideria.

Tämän seuraavan jutun julkaisemista piti miettiä hetki, sillä en yleensä halua haukkua ketään tiettyä ihmistä blogissani – tämä nyt kuitenkin on kaikille julkinen blogi. Mutta noh, henkilön varmaan tunnistaa lähinnä lähipiirini, joten menköön.

Tuo naulakkojuttu oli jostain ala-asteelta, ylipäätänsä ei ole vain tultu ikinä oikein juttuun muutoin kuin väkisin.

Tags: , ,

15 kommenttia - “Junassa”

 1. tööt Kirjoittaa:

  Se on oikeasti jännä miten toisten ihmisten kanssa ei vaan tule toimeen, vaikka kuinka kasvais aikuiseksi. Jotkut vaan kulkee eri tietä, eikä kaikki oikeasti välttämättä tajua kuinka ärsytäviä ne on teininä olleet sitten vanhempana. Olen ihan tyytyväinen tosin etten enää ulkomailla törmäile näihin tuttuihin…

 2. Annika Kirjoittaa:

  Joo, ihan totta. Olen kyllä itsekin varmasti ollut teininä todella raivostuttava, mutta noh, ei kaikkien kanssa tarvitse (eikä voi) olla ylin ystävä. Kävin yläastetta, jossa oli yhteensä noin sata oppilasta: silloin ei paljoa ollut tilaa valikoida, että tuosta en tykkää, vaan kaikkien kanssa piti yrittää jopa väkisin tulla toimeen – nyt olen siis enemmän kuin iloinen, kun ei enää tarvitse, vaan saa itse päättää rehellisesti keistä pitää :’) Tietenkään kellekään ei saa olla tahallaan ilkeä, mutta siis jos jonkun ihmisen kanssa ei tule juttuun, niin ei sitten tarvitse kuitenkaan väkisin sen naamaa katella pitempään kuin on pakko. Ja tämän junaihmisen suhteen: se voi hyvinkin olla muuttunut, mutta suoraan sanottuna koska ei ikinä ole tultu liiemmin juttuun, niin minua ei kiinnosta ottaa edes selvää. Eri asia jos oltaisiin vaikka samassa työpaikassa niin varmaan pitäisi, mutta nyt saan onneksi päättää ettei tarvitse :’D

 3. kokkoroo Kirjoittaa:

  Hei, jos haluat sinne Pelit-lehelle, nii voisit jo nyt alottaa semmosen hitaan suostutteluprosessin, että aina ku huomaat niillä asiavirheitä niin lähetät niille oikaisupyyntöjä ja taustoja selittäviä kirjeitä :’D

 4. Annika Kirjoittaa:

  Voi ei, pitäis kyllä :’D Ne varmaan alkais aika äkkiä vihata minua. ”Voi vittu, taas tuo motkottaa jostain mitättömästä pikkuasiasta, jolla ei ole mitään merkitystä tuon artikkelin kannalta!”

  … tosin jos totta puhutaan, niin lähetin niille itte asiassa hyvin ystävällisen palautteen tuosta tulppaanijutusta sen huomattuani :’D Teemu koki sen kiusaannuttavaksi, mutta minun oli ihan pakko päässä huomauttamaan virheestä, niin vähäpätöinen kuin se olikin.

 5. kokkoroo Kirjoittaa:

  Jos kirjotit sen omalla nimelläsi (etkä Teemun) niin kaikki lienee ok :D

 6. marika Kirjoittaa:

  Tunnistin henkilön kohdasta ”se pisti takin mun naulakkoon” :D Onneks täällä helsingin toisella laidalla on pini toden näköisyys törmäillä ala-aste tuttuihin.
  Kai sie valehtelit sille että mie oon liittyny muukalaislegioonaan sukupuolenvaihdos operaation jälkeen? :D

 7. Annika Kirjoittaa:

  Aino: Joo ihan omalla. Nillitys kunniaan o/

  Marika: Arvasin, että tunnistat sen viimistään siitä :’D En halunnut piirtää sitä liian tunnistettavaksi, siksi tikku-ukkomalli. Voi hitto, tuo olis ollu täydellinen tarina kerrottavaksi sille! Valitettavasti en yhtään tajunnut, mumisin vain tylsiä totuuksia :( Lupaan kertoa seuraavalle ala-astetutulle, että olet nykyään Muukalaislegioonassa miehenä. Olimme kotopuolessa yllättyneitä radikaalista ratkaisustasi, mutta Muumiperheemme hyväksyy asian, koska se on sinun kutsumuksesi. Lähetät postikortin kerran vuodessa ja nimesi on nykyään Marcelino.

 8. hr Kirjoittaa:

  Jee, Tanska-merkintä! Olen itse menossa pääsiäiseksi Köpikseen, joten olisi kiva ennen matkalle lähtöä nähdä, mitä olit kaupungista/maasta mieltä! :–)

 9. Annika Kirjoittaa:

  Oo, hyvää matkaa! :) Sain Köpis-merkinnän eilisyönä piirrettyä valmiiksi, joten jos jaksan tänään skannata, niin saan ehkä tänään sen nettiin. Joka tapauksessa tulee tässä viikonlopun aikana, joten kerkeää hyvin ennen pääsiäistä :> Sulla on nyt tosin vähän parempi ajankohta mennä sinne kuin meillä, sillä esimerkiksi Tivoli ei ollut vielä auki (aukeaa huhtikuussa).

 10. hr Kirjoittaa:

  Tuun takas Suomeen maaliskuun vika päivä, eli taitaa jäädä multakin Tivoli näkemättä! Nyyh. :< Oon käynyt siellä viimeksi penskana!
  Itseäni kuumottaa eniten, että millainen on pääsiäinen Tanskassa, koska oon kuullut huhuja, että kaikki paikat on kiinni silloin. Toisaalta opiskelijabudjetilla aika menee varmaan eniten kaupungilla hiimaillessa ja nättejä maisemia katsoessa ja kuvatessa, eli ei sinänsä väliä, onko paikat auki vai ei. Kunhan saa jossain vaiheessa ruokaa suuhunsa niin se varmaan on tärkein asia. :D

 11. Annika Kirjoittaa:

  Aa, voi harmi! :c Toisaalta säästyypähän rahaa, kuuleman mukaan Tivoliin on paitsi kallis sisäänpääsymaksu niin myös lipuista pitää sitten pulittaa erikseen korkea hinta. Vaan olisihan se ollut kiva käydä, toisaalta tokkopa tuo niin eroaa muista huvipuistoista (itekin oon vanhempieni mukaan lapsena siellä käynyt, mutta ikää oli jotain 3-4 vuotta, niin eipä ole muistikuvaa). Pyhäpäivät tuppaa kyllä olemaan vähän hankalia siltä kannalta, että saattaa olla monet paikat kiinni. Mutta ruokaa nyt saa varmaan hätätapauksessa 7elevenistäkin, ne nyt on varmasti aina auki :’D Ja luulis että pääkaupungissa on pyhänäkin paikkoja auki. Ja onhan siellä monet nähtävyydet tuollaisista seikoista riippumattomia (kuten Pieni merenneito ja Christiania).

 12. marika Kirjoittaa:

  marchelino maustemakkara, kuten minä hänet muistan.
  Mutta en ollut legioonassa homolla tavalla, vaan miehekkäällä latino tavalla

 13. Heli Ranta Kirjoittaa:

  Hei,
  sain vihiä blogista ja oli pakko käyä sit kattoon ja nyt oon koukussa…:D oon kohta lukenu kaikki vanhat ja uudet! Oot kyl hyvä piirtään :) blogi on persoonallinen ja hauska! :) Oon siis se Teemun serkku, jonka oot joskus nähnykki.

 14. Annika Kirjoittaa:

  Hei, kiitos kehuista ja kiva kuulla jos blogi miellytti :)

 15. asics cumulus Kirjoittaa:

  asics cumulus

  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us some…

Jätä vastaus