Dead Walking

Jostain syystä oon unohtanu lisätä tämän.

Tags:

10 kommenttia - “Dead Walking”

 1. kokkoroo Kirjoittaa:

  MINIMAALINEN SPOILERI: En oo kattonu ku pari jaksoa kolmoskautta, mutta Maggie vaikuttais olevan aika jees :) Ja tuo T-Dogista on valitettavan totta, en tuossa kolmoskauden alussa ensin meinannu tajuta, että se on vanha hahmo.

  Ja nyt voin jakaa tämän pienen huvin: http://maybeitskokkoroo.tumblr.com/search/the+walking+dead

 2. Annika Kirjoittaa:

  Joo siis miekin välillä unohin, että T-Dog oli edes olemassa. Jossain vaiheessa aloin miettiä, että onko mulla menny jokin kohta ohi ja se onkin kuollut, koska sitä ei vaan ikinä näkyny missään :’D Aa, en ole tosiaan kolmosta katsonut, mutta kakkoskaudella mulla oli aluksi high hopesit Maggieta kohtaan, sillain ”ehkä tässä on vihdoinkin sarjan ensimmäinen fiksu naishahmo!”, mutta vittu kun sekin käyttäyty niin hemmetin tyhmästi ja lapsellisesti sen Glennin suhteen (a.k.a ite tyrkyttää itteään ja sitte suuttuu ja haukkuu Glennin – toisaalta Glenn on minun lempihahmo, että suhtaudun siihen ehkä vähän suojelevasti), että menetin uskoni Maggieen. MUTTA ehkä tosiaan kolmoskausi muuttaa käsitykseni, saa nähdä.

  Haha, voi Carl. Vihaan koko sarjassa eniten Loria ja Carlia :’D Kumpa Rick ei olis ikinä löytäny niitä.

 3. kokkoroo Kirjoittaa:

  Joo, alussa (tai jossain vaiheessa kakkoskautta) Maggie oli vähän plääh, mutta aina alussa on ehkä hankalaa seurustella jos on zombie apocalypset meneillään… :—D Mulle Carlista on tullu läppä :D en enää ota sitä tosissaan ja jotenki uskon siihen, että se selviytyy jos ei ikuisesti niin hyvin pitkälti kuitenki kaikista vammailuistaan huolimatta.

 4. Reetta Kirjoittaa:

  Mä kirjoitin just arvostelun kahdesta ekasta Walking dead -sarjakuva-albumista Sarjainfon ykkösnumeroon. Sarjakuvassahan hahmoilla ei ole ominaisuutena edes ärsyttävyyttä, kaikki ovat täysin persoonattomia.

  Lopetin itse tv-sarjan katsomisen joskus toisen kauden puolivälin paikkeilla kun vaan ärsytti liikaa. Tosin monet inhokkihahmot kuulemma kuolevat myöhemmin.

 5. Annika Kirjoittaa:

  Mulla on ollut nyt tarkoituksena lukea niitä sarjakuviakin, mutta en ole saanut niitä vielä käsiini. No, sitten olisi jopa melkein ymmärrettävää, miksi sarjassa niin suuri osa hahmoista on epäonnistuneita, mikäli alkuperäisteoksessa niillä ei edes kunnon luonteita ole :D Ylipäätänsä tuossa sarjassa on liikaa henkilöitä: väistämättäkin osa jää taustalle, vaikka ne liikkuvat koko ajan samassa paikassa ja ovat toistensa seurassa, eli lähtökohtaisesti kaikki ovat tapahtumien keskipisteessä. Se tuntuu vähän kummalta. Toisaalta zombie apocalypse ehkä vaatii sen, että pitää olla tarpeen tullen mahdollista syöttää vähäpätöisemmät henkilöt epäkuolleille, mutta olisin silti toivonut vähän paremmin rakennettuja hahmoja. Hyvä esimerkki hienosti sivuhenkilöstä oli minusta juurikin se ensimmäisen kauden latino-isoäiti: se jäi mieleen ja toimi, vaikka oli sarjassa vain hetken. Tällä hetkellä moni alusta asti toiminnassa mukana roikkunut hahmo taas ei jää mieleen yhtään.

 6. anne Kirjoittaa:

  Walking Deadissa en tajua miten kaikki zombit ovat ehjiä? Yleensä kun ne saavat jonkun kiinni, niin repivät sen riekaleiksi. Joten kaikki zombiet ovat ihmisiä joita on purtu mutta onnistuneet pääsemään pakoon? Aika hyvin kun niitä on niin paljon :-D
  (ja varsinkin kolmannen kauden ”basessa” joka on kuitenkin ahdas paikka missä ei pääse pakoon muuten kuin nurkan taakse)

 7. Annika Kirjoittaa:

  Eih, kieltämättä hyvä pointti, en ole tullut ajatelleeksi :’) Tosin onhan aivan ensimmäisessä jaksossa esimerkiksi se jalaton pyöräilijäzombietyttö, mutta muutoin ne ovat kyllä aika ehjiä. Toisaalta ehkeivät kaikki zombiet revi uhrejaan kappaleiksi ja vaikka suurin osa menisikin palasiksi, niin onhan ihmisiä niin paljon, että aina jonkun täytyy selvitä melkoisen ehjänä ja päätyä näin ehjäksi zombieksi. Ehkä zombeja olisikin tuhat kertaa enemmän, jos ne eivät turhan usein repisi potentiaalisia uusia zombeja mäsäksi. Mene ja tiedä. Kolmatta kautta en ole ite vielä kattonut, joten siitä en osaa sanoa.

 8. Piparkakkutyttö Kirjoittaa:

  Ahaha, loistava hahmoanalyysi. :D Monessa muussakin leffassa/sarjassa tuntuu olevan näitä mauttomia ja hajuttomia täytehenkilöitä. Kaikista ärsyttävin naishahmo IKINÄ on ollut kuitenkin piirretyn Matka maailman ympäri 80 päivässä -lastenohjelman prinsessa. Aaaaargh! Sitä sai olla ihan koko ajan pelastamassa pulasta, ja sen vuorosanoihin kuului lähinnä ”Fileas, minua pelottaa!” :D Kirjan lukeneena tekis mieli kuristaa piirretyn version käsikirjoittaja.

 9. Annika Kirjoittaa:

  Hahaha, nyt kun mainitsit, niin tuo on kyllä niin totta! :’D Se prinsessa (oliko nimi Romi tms) on kyllä kaikkien avuttomien naishahmojen isoäiti. Lapsena en sitä tarkemmin ajatellut, mutta nyt kun miettii, niin se taisi vielä olla käytännössä ainoa naishahmo koko piirretyssä. Ite en ole lukenut sitä kirjaa, mutta kovasti hyvää olen siitä kuullut, joten ehkä pitäisi ottaa joskus projektiksi.

 10. Salon Unirii Kirjoittaa:

  Bine ati venit la Salon Unirii. pe Salon Unirii veti gasi informatii despre servicii de salon de infrumusetare din zona Unirii din Bucuresti Serviciile pe care le veti gasi pe Salon Unirii, sunt: Coafor, Frizerie, Manichiura, Pedichiura, Epilare, Gene si Sprancene. Salon Unirii va garanteaza cele mai bune preturi fata de orice salon din zona Unirii, care ofera servicii si produse la o calitate superioara. Daca sunteti interesati de serviciile de infrumusetare oferite de Salon Unirii, va rugam apelati telefonic Jovial Salon, care este salonul nostru din Unirii care va poate transforma ziua in cea mai frumoasa zi. Numarul de telefon de la Jovial Salon este: 0748-149-599

Jätä vastaus