Ankeuttajat ja rikkaimuri

Hävettää aina kitistä, mutta menkööt nyt taas:

Ongelmani varmaan on, etten vain voi olla ottamatta niitä kiljukauloja henkilökohtaisesti, vaikka kuinka yrittäisin. Tekisin mieluummin pelkkiä pikkukauppavuoroja, sillä pienissä kaupoissa asiakas ei pääse olemaan niin ”kasvoton” kuin isossa puljussa, koska asiakkaat oppii nopeasti tunnistamaan – tällöin myös kynnys alkaa purkaa jotain omaa henkilökohtaista raivoaan sivulliseen tuntuu olevan pienempi.

Loppukevennykseksi kuitenkin:

Tämä rikkaimuri kyseessä.

Tags: ,

8 kommenttia - “Ankeuttajat ja rikkaimuri”

 1. kokkoroo Kirjoittaa:

  I feel u, tukussaki osasi jotenki hienosti aina ne ilkeimmät asiakkaat saamaan sen tuntumaan siltä, että maailmankaikkeuden ja erityisesti markkinoiden pahuus johtuu kaikki juuri sinusta, joka siinä nyt satuit niitä maitoja siirtelemään. Mutta siellä oli kuitenkin onneksi myös paljon samoja asiakkaita, joten vittumaiset tapaukset onnistui tunnistamaan ja niitä pystyi välttelemään tai niiden kohtaamiseen valmistautumaan. Mutta ainaki tukussa sitten pystyttiin purkaan ku yhessä haukuttiin ärsyttävimpiä asiakkaita takahuoneessa :—-D Vaan ainaki osan työntekijöistä totesin olevan oikeasti superihmisiä, sillä ku joku alkoi vinoileen juustovalikoimasta, niin osastonhoitaja meni siihen ja sano lujasti, että hän ne juustot sinne tilaa oman kokemuksensa mukaan ja jos jotain erikoista toivoo, niin ne toiveet voi hänelle esittää. Ite oisin varmaan alkanu vaan itkemään siinä tilanteessa :’D Ja jos joku asiakas oli oikeasti hankala ja ilkeä huijari, sille annettiin porttikielto, mutta tätä ei varmaan ruokakaupoissa voida (yhtä helposti ainakaan?) toteuttaan.

  :DD Varmaan jonku kieroutuneen suunnitelijan luoma vekotin, tai sitten sillä yritetään kalastella kaksimielisiä ostamaan enemmän.

 2. marika Kirjoittaa:

  i feel u too, Tietää ettei ne vihaa sinua henkilökohtaisesti mutta on vaiea olla ottamatta sitä niin .___.
  on kyllä ihan peeniksen näkönen :D

 3. Annika Kirjoittaa:

  Aino: Niinpä. Kaikki ALV:n nousut ja ruoan kallistuminen on sinun vikaa. Kerran mulla meni hermot yhden hinnoista nillittäjän kanssa ja sanoin, joskin hillitysti ja hymyillen (koska asiakashan saattaisi vaikka mennä rikki, jos sille sanoisi jotain ikävästi), että ”jos minä saisin näistä hinnoista päättää, niin luuletko että kassalla istuisin?”. Tällä merkinnässä mainitulla kerralla minut haukuttiin siitä, että Prismassa on remontti 8) Neuvoin sille missä sen etsimä tuote on parhaani mukaan, mutta ei se tahtonut mennä sitä hakemaan, vaan sen piti asianmukaisesti huutaa ja kiljua ja polkea jalkaa kuin pikkulapsi siitä, ettei se tuote ole enää entisellä paikalla. En tiedä oottiko se että minä sen haen – jollekin kivalle tyypille olisin saattanutkin hakea, mutta en kyllä ala kassaa sulkemaan ja puolta kauppaa juoksemaan jonkun vuoksi, joka itte haukkuu minut paskaksi ja kuvittelee sillä saavansa jotain erikoiskohtelua. Pidän itteäni asiakaspalvelijaihmisenä, mutta ottaa kyllä aivoon se, ettei noille kiukuttelijoille saa sanoa yhtään poikkiteloista sanaa. Taukohuoneen seinässä meillä lukee oikein ohjeet miten kiukkuajille pitää makeilla! ”Vaikka asiakas olisi väärässä ja suuttunut, niin älä nolaa asiakasta! Anna asiakkaalle kunniallinen tapa perääntyä! Ole ystävällinen! ASIAKAS ON TÄRKEIN!”. Nirssssk että pistää joskus vihaksi. Mulla on pian joku Buddhan itsehillintä.

  Marika: Hankala se on olla ottamatta henkilökohtaisesti, kun räyhätään päin naamaa ._. Lisäksi kun asiakkaat itte kohdistaa sen välillä sillain ”TYHMÄ ETKÖ TAJUA”. Ihan on kyllä peenis minustakin. Parasta kun tuotekuvauksessa lukee, että ”tätä rikkaimuria ei tarvitse piilotella kaapin perukoille!” – en minä ainakaan kehtaisi tuollaista esillä pitää :’)

 4. viltZu Kirjoittaa:

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013022016698734_uu.shtml

 5. Annika Kirjoittaa:

  viltZu: :DDD Jospa tuosta joku jotain oppisi. Oli tuossa kyllä muutama kohta, jotka eivät itteäni häiritse, mutta kyllähän tuollaiset pieniltä tuntuvat asiat muuttuu suuriksi, kun niitä tekee pari sataa asiakasta päivässä.

  PS: Vihaan tuota ”höhö ei mene verotukseen”-vitsiä. Se ei ole ikinä ollut hauska, enkä tiedä miksi sitä viljellään x_x ”tarvitko kuittia?” ”mitä minä sillä, eihän se mene verotukseen, höhöhöhöhöhöhöhö”.

 6. viltZu Kirjoittaa:

  Ihan voisi sanoa ”En kiitos tarvitse kuittia” mutta pakko kai sitäkin vanhaa vitsiä on vielä väännettävä…

 7. Annika Kirjoittaa:

  Niinpä :D No, yritän aina miettiä, että ”ehkä tuo raukka on kotona miettinyt tuntikaupalla jotain sukkelaa sanottavaa kaupassa ja nyt se on ihan kickseissä kun pääsee heittämään tuon typerän verotusvitsin” ja onnistun ehkä tekemään puolittain irvistävän tekohymyn. Oletan, että sillä on kuitenkin tarkoitus yrittää olla ystävällinen ja hauska.

 8. ugg paris Kirjoittaa:

  ugg paris

  With havin so much content and articles do you ever run into any problems of plagorism or copyright infringement? My website has a lot of completely unique content I’ve either authored myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all…

Jätä vastaus