Blogihaaste

Urgh, olen niin hemmetin hidas tällaisissa, että mulla meni tämän tekemisessä yhteensä kaksi kuukautta :’) Mutta halusin postata sen kerralla enkä osissa, joten tässä on 30 sivua vastauksia: osaan käytin aikaa ja osan vain oksensin paperille.  bL siis haastoi minut marraskuussa tällaiseen haasteeseen:

– Each person tagged must post 10 things about themselves.
– They must also answer the 10 questions the ’ tagger ’ has set for them.
– They must create 10 more questions to ask bloggers they have decided to tag.
– They must then choose 10 bloggers with less than 300 followers and tag them in their post.
– These lucky bloggers must then be told.

Eli ensin 10 asiaa minusta:

Btw, jos jota kuta kiinnostaa WWF-kummius, niin tästä linkistä löytyy lisäinfoa. Olisin halunnut kummiutua myös lumileopardille, mutta luulen, että saimaannorppa tarvitsee vähän kipeämmin apua – veikkaan, että lumileopardille löytyy enemmän tukijoita maailmalta, kuin vain Suomessa elävälle norpalle.

Huomasin vasta värittäessä, että tuossa puvussa on virhe :–D Viitan pitäis olla tuolla punasella pyörylällä kiinni tuossa paidassa. Noh, ei voi mitään.

… miksi piirrän aina ihmiset katsomaan oikealle? Lisäksi minulla on tosiaan nyt siskonpoikakin, mutta en piirtänyt häntä tähän, koska tämä koski vain siskoja :D

 

Dorian Grayn muotokuva on kylpylukemiseni lähinnä siksi, että ostin sen pokkarin eurolla, joten ei ole suuri menetys, vaikka se vähän rypistyisi kosteudessa.

Sitten bL:n kysymyksiin vastaukset:

Öh. Niin. En kyllä jaksa tagata kymmentä. Lähinnä yritin miettiä, että ketkä todennäköisimmin tämän tekisivät, joten tagaan tähän:

Aino

Heli

Iita

Chouko

viltzu

Inkubi

Peterick

Saa näihin muutkin vastata jos tahtoo. Minun kysymykseni edellä mainituille:

1. Mikä on huonoin lukemasi kirja?
2. Mikä oli lempilelusi lapsena?
3. Jos kävisit Tylypahkaa, niin mihin tupaan uskoisit kuuluvasi?
4. Mikä Pokémon olisit?
5. Lempialkoholijuoma? (jos et juo, niin alkoholitonkin käy)
6. Millaista tatuointia et IKINÄ ottaisi?
7. Uskotko ilmastonmuutoksen pysäyttämisen olevan mahdollista?
8. Jos olisit täydellinen vastakohta itsestäsi, millainen olisit?
9. Huonoin pelaamasi peli? (videopeli, lautapeli, joukkuepeli – mikä vain, saa tulkita ihan miten haluaa).
10. Missä ET haluaisi asua?

Tags: , , , ,

12 kommenttia - “Blogihaaste”

 1. heli Kirjoittaa:

  uuu hei mahti kysymyksiä! jahka joskus ikinä milloinkaan saan tuon edellisen kysymyshaasteen päätökseen voisin tätä alkaa pikkuhiljaa hommailemaan. valmiiksi tulee varmaan kesään mennessä… :D

 2. peterick Kirjoittaa:

  Katotaanpa kauanko itellä menee jaaaa aika alkaaaaaa nyt! :’D

 3. peterick Kirjoittaa:

  OON MAAILMAN NOPEIN siellä se ny lepää: http://peterick.sarjakuvablogit.com/2013/01/24/elamaaki-pitempi-haaste/

 4. Annika Kirjoittaa:

  Heli: Itestäkin oli kyllä ihan kiva tehä tätä, mutta isotöinen se on. Pelkät kysymykseen vastaukset nyt vielä menisivät, mutta sitten kun pitää vielä 10 faktaa keksiä itestä, niin menee hankalaksi :D Varsinkin koska noita faktan keksimismeemejä on sarjisblogeissa pyörinyt niin paljon, niin yritäppä sitten keksiä jotain uutta.

  peterick: OHO, siehän olit nopea! o_o härregyyd

 5. kokkoroo Kirjoittaa:

  Repesin tuolle dramaattisuudelle, joka aiheutui Teemun haluttomuudesta kylpeä :’D mutta jee teen tämän jahka ehin jaxan jne tästä on jo kauan ku luin tämän niin en enää oikein muista mitä muuta ajattelin, muuta ku että KIVA KU PÄIVITIT VIIMEIN

 6. Annika Kirjoittaa:

  Se on dramaattista! En ole ikinä ennen tavannut ihmistä, joka vihaa kylpemistä ja sitten poikaystäväni kaikista maailman tyypeistä paljastuu sellaiseksi :’D Joo tuli vähän päivitysväliä Torniossa oleilun vuoksi ja sitten näitä skannailin kaksi päivää, skannaaminen on vain niin uargh tylsää. Eikä siinä mitään jos kestää, itelläkin tosiaan kesti :’3

 7. Piitu Kirjoittaa:

  Rändomi lukija täällä hei! Pakko kiittää tästä merkinnästä; mitälie telepatiaa olet harrastanut, kun joskus tulin miettineeksi sinun ja Marikan ikäeroa, mutta koskaan kehdannut kysyä. :D Joten tässähän se nyt selvisi.

  Tuo kirjastokorttijuttu on tosi ikävä! Itseltäni nyysittiin aikoinaan laskin lukiossa (tosin, se oli arvoltaan vain jonkun ~100€ uutena, mutta silti), joten I feel you. ;_; Mutta kuinka ihmeessä kukaan saa tuollaisen summan menemään kirjastoon? Itsekin olen melkoinen himolukija, mutta silti suurin lasku, jonka olen kirjastolta ikinä saanut, on joku 30 euroa. :P

 8. Annika Kirjoittaa:

  Piitu: Hehe, säästyipä kysymisen vaiva :D Voi ei, tosi törkeää tuollainen rosvoilu, ne kunnon laskimet on kyllä kalliita :/ Ja tosiaan kun vielä vie toiselta opiskelijalta, niin pistää vihaksi entistä enemmän. Ite en kans meinannut uskoa silmiäni, kun sain kirjastosta kirjeen ja siinä oli listattu 400 euroa edestä teoksia, joita ne perivät. Olin huomannut vähän aikaisemmin, että kortti oli kadonnut ja kuolettanut sen, mutta en sitten ollut huomannut sitä tarpeeksi äkkiä, kun sillä oli keretty käydä lainaamassa. Äkkiähän siitä hirveä summa tuli, kun tyyppi oli lainannut esimerkiksi vinon pinon cd:itä, joista korvaushinta on noin 20 euroa/kappale ja paksuimmat kirjat, mitä kirjastosta saa (Tolkienia muun muassa, monien kappalehinnat olivat 30-40 euroa). Pisti kyllä vähän kirjastonkin toiminta vihaksi: kaupassa pitää näyttää henkkarit, jos ostaa luottokortilla yli 50 euron ostoksen, mutta kirjastossa niillä ei ole mitään sitä vastaan, että joku lainaa monta kymmentä teosta 400 euron edestä. Mutta onneksi saatiin sitten se asia sovittua, että onnistui vanhoilla kirjoilla korvata ne laskut. Ikinä en saanut tietää, kuka kortillani oli rötöstellyt ja kuin vittuiluna (siinä vaiheessa jo kuoletettu kortti) oli tuotu vielä lukion aidan päälle, josta kaveri sen löysi.

 9. viltzu Kirjoittaa:

  mhuwawaaaa!!! VALMISTA!

 10. inkubi Kirjoittaa:

  ”Tasa-arvo Annika koukussa pleikkariin.” -> hajoaminen. xD

  Vastailen noihin, joskin hitaanpuoleisesti. Hyvä et joku keksii mun puolesta aiheita piirtää kun ei muuten tuu tartuttua kynään. ^^’

 11. Annika Kirjoittaa:

  Joo, ihan omaan tahtiin saa vastata :D Itelläkin vierähti tosiaan pari kuukautta noihin vastaillessa, että hitaus on ymmärrettävää!

 12. sac cuir femme Kirjoittaa:

  sac cuir femme

  Nice blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog stand out. Please let me know where you got your design. Thanks a lot

Jätä vastaus