Mänttä-Vilppula

Koska mulla on halvat huvit.

Tags:

15 kommenttia - “Mänttä-Vilppula”

 1. viltZu Kirjoittaa:

  Wut? Oikeesti? :O

 2. Annika Kirjoittaa:

  Tarkoititko \wut?\ siihen, että Mänttä-Vilppula on olemassa vai siihen, etten oikeasti tiennyt sitä vai siihen, että Korvatunturi on olemassa? :’) Vastaus kaikkiin on kuitenkin kyllä.

 3. kokkoroo Kirjoittaa:

  Mullaki on laajentunu Suomen maantieto tutkimalla mistä ihmisiä on tullu :—DD

 4. tiksu Kirjoittaa:

  no onhan tuolla nykyään edellisellä asuinpaikkakunnallani öh sanoisko vähän erilainen nimi :D

 5. Annika Kirjoittaa:

  Aino: Varsin opettavainen tämä Google Analytics 8)

  tiksu: Hävettää että repesin sille niin totaalisesti, mutta jostain syystä sen nimi vain kuulostaa siltä, että joku olisi sen läpällä keksinyt :D ”Vilppula” jo itsessään o hassun kuuloinen, mutta ”Mänttä”-alku tekee siitä kerrassaan huvittavan.

 6. X'N Kirjoittaa:

  Häh. :DD Äidin puolen suvun mökki on Vilppulassa, enkä oo koskaan pitänyt sitä mitenkään erikoisena nimenä. Mut ehkä se on ton Mäntän kanssa vähän outo. Suomeen mahtuu kyl ihme paikannimiä, itellä on tapana repeillä Turussa käydessä paikallisbussien määränpäille. Ne on kaikki matkalla johonkin Muhkuriin tai Suikkulaan.

 7. viltZu Kirjoittaa:

  Enemmän Mänttä-Vilppulaa :D

 8. Annika Kirjoittaa:

  X’Ned: Jos on ite tottunut lapsesta lähtien johonkin, niin sitä harvemmin pitää hassun kuuloisena. Esimerkiksi ollaan lapsesta lähtien käyty laskettelemassa Ylläksellä Äkäslompolossa, joten minusta siinä nimessä ei ole mitään outoa, mutta oon törmännyt siihen, että useampikin ihminen on tyrskinyt kyseiselle nimelle :D Vilppula ja Mänttä-Vilppula aiheuttavat minussa samanlaisia reaktioita. Turun seudulla on vissiin useampikin noita pöhköjä nimiä. Muistan kun ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen käydessäni Turussa kaverin kanssa, niin naurettiin ihan räkänä Kupittaalle, kun oltiin menossa junassa Turusta Helsinkiin. Mikä ihme paikan nimi on Kupittaa?

  viltZu: Minun pitää varmaan joskus käydä Mänttä-Vilppulassa ihan vain siksi, että se nimi huvittaa minua niin paljon :D

 9. marika Kirjoittaa:

  mutta mänttä-vilppula O_O

 10. Annika Kirjoittaa:

  Arvasin että sie ymmärtäisit sen kummallisuuden o_o

 11. puppu Kirjoittaa:

  Mä asuin ennen lukiota Mänttässä (enkä edes muista, että taivutetaanko se noin…) ja heti muuton jälkeen se yhdistyi naapurikunta Vilppulaan. Molemmat oli pikkumestoja joten nimestä ei päästy sopuun, siksi tuollainen pöhkö yhdistelmänimi. : D Kieltämättä kuulostaa typerämmältä kuin vaikka Nummi-Pusula. Tai en ole varma.

  Mänttä yrittää muuten olla suurikin Suomen taiteen keskus, siellä on jazz-viikot ja enemmän taidemuseoita kuin ruokakauppoja. Yrittipähän se hakea myös kulttuuripääkaupungin pestiä, jonka Turku vei. Et aijai, pitäis taiteilijoiten tietää tämä elintärkeä tieto.

 12. Annika Kirjoittaa:

  Hei kiitos tiedosta, nyt ymmärrän tuon pöhkön nimen vähän paremmin, jos siinä on taustalla tuollainen tarina :’) Mänttä-Vilppula ja Nummi-Pusula taitavat mennä samaan hassujen nimien laatikkoon, paha alkaa vertailemaan kumpi on tyhmemmän kuuloinen.

  Voi ei. Kulttuuripääkaupunki Mänttä-Vilppula olisi kyllä kuulostanut hienolta ja nimensä puolesta paikka olisi ainakin jakanut iloa :c

 13. ATK Kirjoittaa:

  Kuntaliitoksessa en ois pitänyt mitenkään pahana, että nimeksi ois tullut Mänttilä. Olis taatusti herättänyt huomiota ja kiinnostusta, joka taitavalla markkinoinnilla olisi käännettävissä myönteiseksi nimestä huolimatta!

 14. Annika Kirjoittaa:

  Mänttilä! :’D Mikä loistava nimi. Se olisi kyllä varmasti äkkiä nostanut paikan Suomen laajuiseen maineeseen!

 15. L Kirjoittaa:

  Mein äiti asu siellä eli sun mysteerikävijä on Atte. XD

Jätä vastaus