Vanhoja merkintöjä 2008-2009

Olen nyt skannerittomana Torniossa, joten sain viimeinkin aikaiseksi siirtää tänne merkintöjä vanhasta Vuodatus-blogista. Alunperin tarkoituksenani oli korjata kadonneet tiedostot vanhaan blogiin, mutta toisaalta en enää luota siihen, että ne säilyisivät Vuodatuksessa, joten päätin lisätä ne tänne. Tällä hetkellä jaksoin lisätä merkinnät vuosilta 2008 ja 2009, loput tulevat varmaan aikanaan.

Lukemaan vanhoja merkintöjä >>

Osaisiko kukaan fiksumpi muuten neuvoa, miten sivuihin saisi kommentointimahdollisuuden? :c Nyt noita ei voi kommentoida. Yrmph, WordPress on niin sekava.

Tags:

3 kommenttia - “Vanhoja merkintöjä 2008-2009”

 1. kokkoroo Kirjoittaa:

  En keksi muuta syytä kuin blogi-pohjan, mikä on kyllä semisti tyhmää :—D

 2. kokkoroo Kirjoittaa:

  :DD Vähän hauskaa, Tuomas luki minun vanhoja merkintöjä minun katellessa vieressä ja ku luin noita sinun niin oli jotain samoja tapahtumia, hubaa hubaa hubaa :3

 3. Annika Kirjoittaa:

  Joo, taisitki sillon joskus sanoa, että sulle tuli automaattisesti se kommentointimahdollisuus sivuihin tuolla blogipohjalla mitä käytät. Mutku yäh, tuntuu jotenkin tyhmältä jos se oikeasti on ainoa vaihtoehto. Miksei näitä ulkoasuja saa koodata mielensä mukaan .___. Hirveän rajoittunutta. Muuten voisin pohjaa vaihtaakin, mutta Vuodatusvuosien jälkeen en haluaisi enää sellaista, jossa menu on oikealla puolella – silloin ei saa tehdä niin leveitä merkintöjä kuin haluaa ilman, että ulkoasu venyy rumaksi ja se ei ole kovin käytännöllistä. Kaduttaa päivä päivältä enemmän, että tein blogin sarjakuvablogit.comiin: koko ajan toimii kuin täi tervassa ja ulkoasujen muokkauskin on näin rajoitettua. Ynhhh, en vaan haluaisi taas puolen vuoden jälkeen vaihtaa muuallekaan.

  Joo, huomasin kans että meillä on kivasti samoista asioista merkintöjä 8)

Jätä vastaus