Maskerade rosen

Selvennykseksi: Silloin kun vielä ite poltin, niin kellään ei ollut mitään ongelmaa jättää juomia portsarille, joten minua kiukuttaa, että nyt yhtäkkiä minun tehtäväni on vahtia niitä koko ilta >:( Tietysti vahdin kaverin juomaa, jos sen pitää mennä esim. vessaan, mutta ei kenenkään ole pakko rampata tupakalla puolen tunnin välein ja olettaa automaattisesti, että minua kiinnostaa koko ajan istua yksin niitä kyttäämässä.

Tags: , ,

4 kommenttia - “Maskerade rosen”

 1. kokkoroo Kirjoittaa:

  Topilla on monesti katalia ja halpamaisia temppuja saada haluamansa :—-D Jännä, että Jet Settiin oli eksyny tuommonen kukkaistyttö, haha ois ollu hauska olla paikalla, muutenki tuli merkinnästä semmonen Tornio-nostalgia. Ja vähän myöhässä onnea tädille!

 2. Annika Kirjoittaa:

  Totta turiset toveri :–D Joo ei ole kyllä hajuakaan miksi se siellä oli, ihmettelin vaan alkuillan, että miks monella naisella oli ruusu kädessä baaritiskillä ja sitten hoksasin sen ruusunmyyjätytön. Uu kiitos <3 Tuun ensi kuussa viikonlopuksi Helsinkiin nimenantotilaisuuteen, ne pidetään 15.12 (eli lauantai), oletko silloin maisemissa vai Turussa? Jos olet Helsingissä niin näemme, eikös juu? Marikalle oon alustavasti majoittumassa (jossei sillä vain satu olemaan mitään tappotyövuoroja) mutta olisi huippua nähdä noin muuten :3

 3. viltZu Kirjoittaa:

  Olisin kyllä itsekin mennyt tuohon temppuun… :x Hävettää ajatuskin. Hehehe, kuiteski ihan tosta ”juomavahdista”… En polta tupakkia kuin baarissa ja silloinkin ehkä vain muutaman illan aikana. Me jätetään juomat yleensä tupakkipaikan ulkopuolelle ikkunalle että nähdään ne. Mutta voin kuitenkin samaistua sinuun, se on välillä rasittavaa D:

 4. Annika Kirjoittaa:

  Iteki saatan kyllä joskus päissään polttaa vielä, mutta muuten ei maistu. Joo siis tuossakin baarissa on yleisesti tapana jättää ne juomat ikkunalaudalle ulko-oven viereen, jonka vieressä portsari seisoo – sillon kun ite poltin, ei kukaan ikinä minun juomia vahtinu, vaan siihen ne piti jättää – mutta nyt se on jostain syystä langennu minun kontolle, joka vähän ärsyttää :D

Jätä vastaus