Ois kiva tietää

Teen oikean päivityksen jos selviän hengissä tästä kouluviikosta.

Tags:

50 kommenttia - “Ois kiva tietää”

 1. Sonja Kirjoittaa:

  Yksi uskalikko esittäytyy! :D
  Eli olen tämmöinen lukion ensimmäistä vuotta käyvä, -96 syntynyt tyttönen Porista.
  Aika menee opiskelun lisäksi hevosteluun, nuorisovaltuustoon ja muihin vastaaviin, kavereiden kanssa ja listaahan voisi jatkaa loputtomiin.
  Blogiasi luen, koska sarjakuvasi ovat mielenkiintoisia ja mukaansa tempaavia, asiat on esitetty hyvin ja usein ne myös hivenen piristävät omaa päivää. Kiitokset siis siitä! ;D
  Oma blogikin löytyy: http://kuvablogimanylives.blogspot.fi/

 2. AGENTTTTI Kirjoittaa:

  Moikka! Tiedät musta jotain varmaan jo TRAtlantiksen foorumilta, mutta kertaus on opintojen äiti: Maaseudulla asuva 18-vutoias abiturientti, joka rakastaa pelaamista, tietokonenörtteilyä, kissoja ja lukemista.

  Luen sun blogia sen takia, että tää on jotenkin vaan niin ihana ja näihin pystyy samaistumaan, lisäks tykkään sun piirrustustyylistä!

  ..Meikäläisen blogiin pääseekiin sitten vissiin tuota meikäläisen nikkiä klikkaamalla :D

 3. Sallanen Kirjoittaa:

  Helei!
  Mie olen ollut ahkera stalkkeri jo niin kauan, etten muistakaan!
  Oon 21-vuotias opiskelija Rovaniemeltä, ja mie seurailen tätä blogia, koska tykkään kamalasti siun kynänjäljestä, kierosta huumorintajusta ja elävästä tarinankerronnasta. Sillon kun töiltä ja koulultani kerkiän, luen monesti siun blogiarkistoa läpi ja nauran sadatta kertaa samoille jutuille. Onneksi oma muisti on ku kultakalalla, ei haittaa vaikka kahlaa samat merkinnät läpi moneen kertaan. :D

  Jos toiveita saisi esittää, olisi hauska lukea lisää merkintöjä siusta ja Marikasta! Vaikutatte tosi hauskalta duolta, ja kaksosilmiö on miusta todella mielenkiintoinen. Olitteko pieninä toistenne puolikkaita kuten kunnon kauhuleffakaksoset vai ihan omanlaisianne?

  ..meni jaaritteluksi. Muuuutta pointti oli; mahtava blogi, tykkään, jatka samaan malliin! Kiitos hei.

 4. kokkoroo Kirjoittaa:

  Hej, du ska bli överraskad, men jag heter Aino, och jag är från Torneå. Jag studerar bildkonst på ett opisto i Turku. Jag läser ditt blog för du är en dumbom och jag är också en dumbom så jag tror att vi har nånting deeper här. Och jag har inte användat mitt svenska för ages så ursäkta mig om allt är inte rätt.

 5. Itkis Kirjoittaa:

  Minäkin täällä lukijakunnassa aina vaan. :P

  Toisin ku minä omaa blogiani, sää sentään päivität säännöllisesti ja laatu ei mene vuoristorataa kuten meikäläisellä. On myös mukava pysyä kärryillä mitä entiset luokkakaverit ja muut suomeen jääneet kaverit nykyään tekee (facebookista se ei kenenkään kohalla käy ilmi ja inhoan nykyään chättäilyä ihmisten kans, urgh!).

  Ja nyt siltä varalta että unohit, oon 22 v saksan-suomalainen ja käyn töissä korufirmassa Frankfurt am Mainissa. Pidän nykyään kahta blogia, sarjisblogi mihin pääsee tuolta linkistä ja sit on tää mun ns. mainosblogi (auf Deutsch), koska myyn koruja myös vapaa-ajalla. Sinne isken enemmän valokuvia mut sillä alalla oon aikalailla vielä lapsen kengissä (melkeen kaiken oon unohtanu minkä torniossa muka opin). Linkki tässä mut älä kauhistu noista kirjotusvirheistä. Lahjon Ranea parhaillaan et se vähä korjailis kaikkein kauheimmat jutut :D ex-jokela.blogspot.de

  Jatka samaan malliin! Faneja sulta jo löytyy (jos teet taiteilija-facebook-sivut niin tuun tykkäämään susta :D)

 6. njalla Kirjoittaa:

  Moikka

  Oon 28- vuotias kirjastoalan opiskelija Oulusta. Itse asiassa asun kans Kaukovainiolla, enkä menis vannomaan ettetkö olis joskus mua ja mun hölmöjä koiria nähnytkin täällä :)
  En muista mistä löysin alunperin sun blogiin, mutta piirtojälki oli kivaa ja teksti sujuvaa, ja jäin koukkuun. Ja innostuin vielä enemmän kun luin että pääsit Ouluun opiskelemaan!

  Mun aika menee kahden koiran kanssa puuhatessa ja kohta taas partion kanssa myös. Ja kunnon kirjastotädin tavoin luen hirveästi!

  Mutta on hurjan kiva blogi, toivottavasti selviät tästä viikosta hengissä!

 7. Rosa Kirjoittaa:

  Moi!

  Oon 20 -vuotias teatteri-ilmaisun opiskelija alunperin Tampereelta, mutta nyt asun Turussa.
  Oon joskus aiemminkin kirjoittanut tähän sarjisblogiin, mutta tosiaan oon seurannu sun taiteiluja jo ihan Wangshang -ajoista. Olin Karui Nekon suuri fani! :D Tuolloinhan olin itse vasta pieni 12 -vuotias :D Hullua.

  Mun blogi löytyy osoitteesta http://rosaland.wordpress.com

 8. X'N Kirjoittaa:

  Stalkkaan edelleen ahkerasti, vaikka musta onkin tullut huono kommentoimaan. :c Olen 21-vuotias yökukkuja Helsingistä, opiskelen sosiologiaa ja harrastan aikaansaamattomuuden ohella asioista innostumista. Viimeksi toissapäivänä innostuin flappereista ja charleston-tanssista ja nyt oon jo menossa tanssitunnille heilumaan. Sitä ennen innostuin viikko sitten pianonsoitosta. Jos jonkun tätä lukevan nurkista siis löytyy paska vanha syntikka niin tänne vaan, naapurini eivät malta odottaa, että pääsen ilahduttamaan heitä Yann Tiersen ja Erik Satie -tulkinnoillani!

  Tätä on kiva lukea, koska teet eläväisiä, hauskoja ja usein ihanan pitkiä merkintöjä ja tykkäät aika samanlaisista jutuista. Lisäksi on tietysti erityisen mielenkiintoista seurata jonkun tutun sarjakuvaelämää, vaikka tykkään vahdata erilaisia sarjisblogeja muutenkin. Tai tykkäsin, silloin kun niitä vielä löytyi.

 9. Annika Kirjoittaa:

  Olipa kiva hoksata aamulla, että tänne oli tullut jo näin paljon vastauksia, kiitos kaikki! :3

  Sonja: Hyvä että uskaltauduit, jonkun täytyy uskaltautua olemaan ensimmäinen :D

  Agenttti: Oonkin käynyt kyttäämässä sinun blogia aina välistä, tosin olet vissiin poistanut vanhat merkinnät (vai onko tämä uusi blogi)?

  Sallanen: Mulla onkin itse asiassa tarkoituksena tehdä pari merkintää Marika-juttuja tässä ehtiessäni, koska se kävi kylästelemässä Oulussa pari viikkoa sitten. Ei oltu kyllä lapsena yhtään toistemme puolikkaita, vaan päinvastoin yritettiin kaikin mahdollisin keinoin olla niin erilaisia kuin osattiin :D Mutta hyvä kun kysyit, olisikin kiva tehdä jotain merkintää aiheesta, kiitos ideasta!

  Aino: Oj, din svenska gör mig så glad <3 Men du komde inte ihåg att Turku heter Åbo på svenska! Håhåhåhåhå, dumbom är så rolig ord :D Jag hade tentamen i svenska några veckor sedan och det var hemskt. Men jag klarade det även om jag har också inte använt svenska för… länge sedan? Hur skulle man säga det? Ruargh, vet inte. Kom och besöka mig i Uleåborg snart!

  Itkis: Olin tosi iloinen kun huomasin, että päivität taas blogiasi, ajattelin että olet jo haudannut koko jutun :D Facebookista ei kyllä saa kovin paljoa irti, että mitä porukka nykyään tekee. No, mie en varmasti edes huomaa tuolla kirjoitusvirheitä, koska en oo käyttäny saksaa ylioppilaskirjotusten jälkeen, eli oon onnistunut aikalailla unohtamaan koko kielen… :') pitäisi ehkä kerrata ja käydä joskus Saksassa, niin palautuisi mieleen.

  njalla: Toinenkin Kaukovainiolla asustaja, mahtavaa! :D Saanko udella minkälaisia koiria sulla on, sillä aina välistä tulee koiranulkoiluttajia bongattua?

  Rosa: Ohoo, tuntuu aina tosi hienolta (ja toisaalta vähän nololta, piirtojälki ja jutut kun olivat silloin mitä olivat) kuulla, että joku on käynyt Wankussa, koska siitä on niin miljoona vuotta :D Itsekin olin niin pentu silloin, sillä pidin Wankkua 12-15-vuotiaana.

  X'Ned: Itekin oon monessa blogissa (ja forumillakin) nykyään sellainen hiljainen lukija, joka ei oikein osaa kommentoida mihinkään :c Kumpa itekin osaisin innostua uusista harrastuksista tuolla tavalla! Oon hirveän huono aloittamaan mitään uutta. Toivon, että osaisin itekin soittaa jotain, niin voisin kostaa naapureilleni, jotka pimputtavat kaiken maailman soittimia yöhön asti (kosto on tosi aikuismainen motivaation lähde).

 10. bL Kirjoittaa:

  Neljännen vuoden datanomiopiskelija, 18, Rauma.
  Löysin sun blogis joskus kun vielä bloggasin vuodatuksessa, siitä etusivun ”uusimmat päivitykset” -jutusta. Sulla on ihanan selkeä piirtotyyli ja jutut usein sellasia, että voin tavallaan samaistua niihin. Piti kirjoittaa romaani, mutta en osannutkaan. :|

 11. Nunnu Kirjoittaa:

  Hei vaan! :) Mie olen 24-vuotias eläinlääkisopiskelija Helsingistä. Löysin blogisi vuosia sitten zerppa.vuodatus.net-blogin kautta ja tämä on siitä asti jumittanut selaimeni kirjanmerkeissä. Toivottavasti teet paljon postauksia! Pidän piirrostyylistäsi.

 12. Jenjen Kirjoittaa:

  Hello! Olen ensi kuussa 18 täyttävä Graaffiseksi suunnitteliaksi opiskeleva eka vuos, Kokemäellä asun, lähellä poria
  Omistan hamsterin, vanhempi hamsuni kuoli viikko sitten.
  Olen stalkannut ahkerasti varmasti yli kaksikin vuotta

 13. noupadi Kirjoittaa:

  hullo
  21-vuotias mörökölli, joka on seuraillu sun blogias palttiarallaa puolisen vuotta. Eksyin tänne jonkun toisen sarjisblogin kautta.
  Tykkään sun persoonallisesta piirrustusjäljestä, päivitykset on hauskoja ja/tai mielenkiintosia ja osa aiheista on myös omaa sydäntä lähellä. Päivittelet myös suhteellisen usein, mikä on aina plussaa.
  Itekki koitan saada omaa blogia käyntiin, mutta on kauhee kriisi päivittelyssä. Tuntuu ettei oma piirrustusjälki kelpaa ees itelle ni en kehtaa skannailla niitä mihinkää, tyylikin on vähän hukassa ja skanneri on arkkiviholliseni.
  Plim tuolta —> http://karmasaippua.blogspot.fi/ se kuitenki löytyy, jos jotakuta kiinnostaa (nyt kyllä tässä päivitän sinne jotain, et siel ois ees jotain sisältöö! ;o; )

 14. Kuroibaka Kirjoittaa:

  13v aktiivinen stalkkeri täällä :’D Muistan tätä blogia seuranneeni jo aika pitkään, taisi olla ensimmäisiä blogeja joita aloin seurata aktiivisesti (: Tykkään ko sulla on niin selkee ja omaperänen tyyli, ja aiheet on omaa mieltä lähellä, niin mielellään seurailen täällä, varsinkin kun päivittelet suht. tiheään tahtiin (:

 15. peterick Kirjoittaa:

  Mä luen niin paljo blogeja et en oo etes kaikille jaksanu tämmöseen päivitykseen vastata, mutta vastaanpa tähän :–D Parikymppinen Taina Lumijoelta hei, käyn melko laiskasti Limingan taidekoulussa sarjislinjaa. Oon seurannut blogiasi niin kauan kuin jaksan muistaa, tykkään kovasti tyylistäsi ja jutuistasi! Jaksat tehä niin seikkaperäsiä ja pitkiä päivityksiä, että on ilo lukea :D

 16. Roihka Kirjoittaa:

  Moi olen 24 vee grasuopiskelija (tai öö ainakin koulun kirjoilla vielä) ja luen blogia koska… on kivoja juttuja? Myös hitusen nostalgiasyistä koska oon kans muinainen Wangshang-kävijä…! :D

 17. Miyune Kirjoittaa:

  Heippa, helsinkiläistynyt 19-vuotias nainen täällä, taannoin löysin blogiisi (kuten kaikkien muidenkin blogeihin, joita seuraan!) jonkun muun blogin linkkilistan kautta ja minut tänne jämähdytti sun päättäväinen ja rikas tyyli kertoa sekä piirtää! Myöskin se, että asut niin pohjoisessa, viehätti, kun ei itse ole Oulua korkeammalla tullut käytyä…

 18. Bin Kirjoittaa:

  Moi, täällä kirjottelee 12v turkulainen (tai no, ei ihan tarkalleen turkulainen, mutta joo) ipana, joka eksyi blogiisi olisiko nyt tuossa vuosi sitten. Tykästyin hirmuisesti piirtotyyliisi ja juttuihisi, joten meikäläisestä tuli vakiokäviä. Tai vakiostalkkeri, miten vaan :D Kommentoida en ole tainnut uskaltaa vielä tätä ennen, mutta kerta se on ensimmäinenkin ;)

 19. AGENTTTTI Kirjoittaa:

  Joo ne vanhat postaukset lähti pois, yritän nyt kovasti pysytellä näissä nykyisissä :D

 20. Hanna Kirjoittaa:

  Whoa, hirviä määrä vastauksia mut kait sitä pittää ittehi vastata kun oot miun kyttäyslistalla.
  Mie oon Karjalainen sairas ämmänkäppänä joka yrittää setviä päivistä läpi jotenkuten. Miehhi bloggaan muttei miulla ole mitään teemaa blogissa, joka kaikilla muilla tuntuu olevan… Eli se on ruoka/valokuva/käsityö/paska/puutarha/eläin/ulinablogi. Siellon söpöjä koiranpentukuvia… käy kato… ;)
  Mie seurailen sarjisblogeja koska ihailen ÄLYTTÖMÄSTI ihmisiä joilla on ensinnäkin taitoa piirtää ja hermoja piirtää niin usein ja koherentisti. Fucking awesome. Miekin haluisin mutta kukaan jaksaisi kattella vinoja tikku-ukkoja. :D Enkä mie tiedä mikä siun blogissa nyt niin koukutti että seuraukseen menit, ehkä vain se että on yleisiä postauksia, rehellistä asiaa, normaalia juttua eikä mitään aatevaahtoiluja… Kiva blogi. kiva seurata. Vaikka välistä valitatkin et OIKEITA POSTAUKSIA TULEE/SORI VALITUS niin nekin on kivoja postauksia.
  Kai siinon kans jotain että kun tarpeeks pitkään stalkkaa toisten elämää niiden blogien kautta luulee et ne on jotenkin tuttuja ja sit on jo seurattava et mitäköhän silleki kuuluu… ;)

 21. kokkoroo Kirjoittaa:

  HÄRREGUD, det måste vara för jag började på finska och skrev Turku och lämnade det (typ, jag deleterade (lol) allt annat), nu gråter jag som en liten flicka, hela Åbo kunde bränna mig på ett kors för den där! Jag är ledsen, men jag ska inte komma till nordet före jul :(

 22. Sakari Kirjoittaa:

  Kylhä sun nyt mut pitäis tuntee, jos et ni kyllä saa ihmetellä :P

 23. kassu Kirjoittaa:

  22-vuotias viestinnän opiskelija Torniosta. Löysin blogin melkein 3vuotta sitten, kun etsin jotain mahdollisesta tulevasta opiskelukaupungista. Tykästyin tyyliin ja otteeseen millä kerrot asioita, joten jämähdin vakinaiseksi seuraajaksi. :)

 24. Zerwolf Kirjoittaa:

  Kohtapuoliin 24-vee datanomiopiskelija Lappeenrannasta.
  Olen seurannut blogiasi jo kauan ja syy löytyy mielenkiintoisista että hauskoista merkinnöistä. :)

 25. Thearah Kirjoittaa:

  No määki ny sit kommentoin vaikka tunnetaankin jo, ku mun mielestä tää on ihan hauska tarina :D
  Kaveri heitti mulle joskus linkkiä sun blogimerkintään (Villen bileet kesäkuun alussa) ja kysyi ”OMG ENNI OOKKO NÄÄ TOSSA?!”
  ja kävin hämmästellen lukemassa, siitä jäinkin koukkuun sun blogiin ja nyt tunnetaankin IRL! ♥

  …ja muiden lukijoiden/kommentoijien tähden sit noudatan sääntöjä ja esittelen itteni!
  Eli 23-vuotias Torniossa asuva raahelainen kuvataideopiskelija ja eläinharrastaja. :3

 26. viltZu Kirjoittaa:

  22-v stalkkeri Satakunnan suunnasta (stalkannu jo Wangshang sivuilta asti! >: D) ja tykkäsän tyylistäsi sekä merkinnät piristävät <3

 27. njalla Kirjoittaa:

  Mun koirat on sellanen pieni harmaa pystykorva (kelpie) ja bretoniuros, joka kiskoo hihna kireellä joka suuntaan. Yleensä meidät tunnistaa siitä, että mä karjun elukoilleni että ”Miska perkele, et vedä!” :D
  Jos joskus törmäät, tuu toki tervehtimään, koirat rakastaa ihmisiä, enkä mäkään ihan kamalan epäsosiaalinen aina ole :)

 28. Tombba Kirjoittaa:

  Täällä tämmönen 17-vuotias AV-alan opiskelija ja osa-aikastalkkeri Tampereelta! Löysin blogis tratlantiksesta aikoinaan, ja oon seurannut jo pitkään. Seuraan tätä koska, yksinkertaisesti sun piirrustus jälkes on vaan tosi hyvän näköstä ja muutenkin nää merkinnät on aina kauheen kivoja luettavia! ^^

 29. neeea Kirjoittaa:

  Öhö. Kohta 23-vuotias lukion ekaluokkalainen (niin. luit oikein.) Uudeltamaalta ilmoittautuu! :B Tykkäilen piirtotyylistäs ja oon stalkkeroinut jo kaaaauan ja tulen stalkkeroimaan vastaisuudessakin, blogisi on nääs varsin viihdyttävää tavaraa. 8Db

  Hurr.

 30. Mimosa Kirjoittaa:

  Moro!

  17v lukiolainen Kuopiosta :) En muista miten alunperin löysin sun blogin mut oon seurannu jo yli vuoden. Näin sut kerran kun kävelit puikkarin ohi! :D
  Sun kertomukset on värikästä luettavaa ja saa aina hyvälle mielelle.

 31. Mimosa Kirjoittaa:

  HUPS :D viärä tuli xD Luen niin montaa että meni jo sekasin :D Mut joo, en oo sua nähny koskaan ikinä mutta muu on kyllä totta :D

 32. X'N Kirjoittaa:

  En mäkään mitään osaa soittaa, siitähän se kosto vaan paranee! >:D Katson netistä videoita ja rämpytän samaa kohtaa uudestaan ja uudestaan kunnes saan sen sujumaan, varmasti tosi miellyttävää kuunneltavaa ulkopuolisille.

 33. Jiipee Kirjoittaa:

  hei,

  Oon 29-vuotias kuvataideopettaja Tampereelta. Mulla on joku kahdenkymmenen sarjisblogin lista jota seuraan, valikoituneet kai aikoinaan sen perusteella, että piirrosjälki miellyttää ja tietenkin sisältö tukee kuvaa, eli on jutuissa hauskuutta tai painavuutta tarpeeksi.

 34. Ernunoob Kirjoittaa:

  Minä stalkkaan sinua, mutta sellasella kivalla tavalla.
  On kiva käydä katsomassa mitä sinulle kuuluu, lisäksi piirtojälkesi on mukavaa katsottavaa :D

  Olet käynyt blogissani joten en viitsi vaivautua pahempaan esittelyyn. Kyllä sinä minut tiedät.. Vai tiedätkö sittenkään?? O__O

 35. Annika Kirjoittaa:

  Ohoh… en oikeasti ikinä kuvitellut, että tähän tulisi näin paljon vastauksia, oon tosi positiivisesti yllättynyt <3 Kiitos kaikille, jotka ootte vastanneet! Mulla on yleensä pyrkimyksenä vastata kaikille kommentoijille jotain, koska minusta se on vähän sama juttu kuin se, jos saa joltain tekstarin – toki siihen pitää jotain vastata. Ja jos toinen käyttää aikaansa kommentoidakseen, niin mielestäni siihen kuuluu vastata. Mutta koska näitä kommentteja on tullut niin paljon, niin en varmaan kerkeä vastata ihan kaikille (myöhästyn muuten koulusta), mutta arvostan silti jokaista, joka on esitellyt ittensä ja oon tässä selaillut teidän blogeja läpi :3 Älkää siis vihatko, vaikken vastaa kaikille henkilökohtasesti – oon silti lukenu moneen kertaan kaikki kommentit läpi ja teiän blogit on tosi kivaa luettavaa.

  Roihka ja viltZu: Meen tosiaan aina ihan sekasin hämmennyksestä, kun joku ilmoittaa käyneensä Wangshangissa, oi voi :–D Nostalgia ja häpeä käyvät tunteiden taistoa pääkopassani aina niitä aikoja muistellessa.

  Hanna: Noo, mie oon aina ajatellut, että sarjisblogeissa tärkeämpää on tekijän innostus ja tarinallisuus, tikku-ukotkin vois siis olla ihan mukavaa luettavaa, jos joskus innostut sarjisblogia pitämään ;D Mutta mukava tietää jossei nuo… miksiköhän niitä nyt sanoisi… "epäoikeat" ja valitusmerkinnät pahemmin häiritse, jotenkin aina tuntuu tyhmältä postata sellaisia.

  kassu: Ohoo, vihdoinkin joku torniolainen, jota en tunne, ilmoittautuu! :D Google Analytics kertoo (joskin vähän ympäripyöreästi, esim. Keminmaan se ilmoittaa Keminä) miltä paikkakunnilta sivuilla kävijät ovat ja oon miettinyt tosi kauan, keitä Torniosta sivuille ilmestyneet ihmiset ovat – siellä nykyään asuvat kaverini, jotka lukevat blogia, ovat yhden käden sormilla laskettavissa.

  Thearah: Tuo on kyllä niin hieno tarina :'D Pieni Suomi. Muistan kuinka hämmennyin kun kommentoit siihen merkintään, sillä en ollut yhtään kuvitellut, että löytäsit blogiini (ei siis sillä etteikö olisi hyvä juttu että löysit, tuli vain ihan yllätyksenä).

  njalla: Oon tosi ujo tulemaan tervehtimään vaikka tunnistaisinkin, mutta jos satun joskus näkemään sinut ja katraasi, niin voin yrittää kerätä rohkeutta tulla puhumaan :-D

  Tombba: Ai täällä käy muitakin atlantislaisia kuin X'Ned ja Sakari, mukava tietää! :3

  Ernunoob: Tiedän kyllä niin hyvin, kuin blogin kautta nyt voi tietää :D

 36. Iita Kirjoittaa:

  Iita täällä hei! Men muista miten aloin sun blogi lukee, mut kävin siel randomilla pari kertaa lukees kunnolla muutaman merkinnän ja sit se vei mukanaan :)
  Siun mie-sie-murteesta tuli mieleen, että oon ihan tosi ihastunut kaikkiin murteisiin, käsialoihin ja eri kieliin jos näin jotain itsestäni sanoisin. Blogistain löytyy lisää 8–DD

 37. Tiia Tom Kirjoittaa:

  Hahaa enpä koskaan aikaisemmin ole vastannut tällaisiin päivityksiin, mutta nytpä ajattelin :) Oon 90-luvun tuotoksia, pitäisi olla jo täysi-ikäinen ja aikuismainen, mutten todellakaan taida olla! En edes muista miten aikoinaan eksyin sinun sivuillesi, mutta onneksi eksyin. Siitä asti olenkin sitten säännöllisen epäsäännöllisesti käynyt stalkkeroimassa sua. Meikäläinen on Kouvostoliitosta (Kouvolasta) ja opiskelen medianomiksi tällä hetkellä. Oon taiteilija friikki ja opiskelijaelämä alkoholin värittämine iltoineen maistuu. Seuraan blogiasi koska pidän yksinkertaisen nätistä piirrosjäljestäsi. Myöskin osaat kertoa kuulumisesi mielenkiintoisesti. Sinun sivusi on yksi niistä harvoista sarjakuva-blogeista, joita jaksan seurata, jatka samaa rataa :)

  Ja tosiaan minulla itselläni on tuollainen tylsähkö lifestyle, pullamössötys blogi, jossa vain rupattelen turhamaisista arkiasioista. http://maailmanloppua-odotellessa.blogspot.fi/

 38. noreenie Kirjoittaa:

  Lukion ensimmäistä vuotta käyvä tyttelöinen täällä, heii. Olen kotoisin Oulun tienoilta. Olen jo pidemmän aikaa seurannut blogiasi vähemmän tai enemmän aktiivisesti, mutta aina tulee melko siedettävin väliajoin uudet päivitykset tarkistettua. Luen blogiasi, koska sinulla on monia yhteisia kiinnostuksen kohteita, kerrot elävästi ja päivityksesi ovat mielenkiintoisia.

 39. Mellinkäinen Kirjoittaa:

  Kiva kun huomioit lukijoitasi näin paljon :) Minä olen 23v etelä-suomen kulkija (kotoisin Kotkasta, asun Turussa, muuttamassa ehkä Helsingin seudulle ensi vuonna) ja työskentelen hammashoidon alalla. En todellakaan muista koska/miten löysin alunperin blogisi, siitä on jo kauan, mutta kirjanmerkeissä se on ollut siitä asti! Itsekin pidin sarjakuvablogia vuosina 2007-2009 mutta sitten se kuoli kun tuli jotenkin liian kriittiseksi omaa piirrosjälkeään kohti… Nykyisin pidän vain omaa henk.koht. päivittäistä blogia ja videopelaamis-blogiani (joka on tuossa nimessä linkitettynä). Pitäisi löytää jostain taas into piirtää kun omistan wacomit sun muut härpäkkeet, täytyy vain löytää kunnon inspiraatio. Meanwhile stalkkaan sinua ja muita sarjisbloggaajia :D

 40. Rni Kirjoittaa:

  Olen stalkannut tätä blogia enemmän tai vähemmän jo vuositolkulla: ensin minua ihastutti pelaajatyttönä toisen ”kollegan” sielunmaailmaan tutustuminen, mutta sittemmin myös muut elämäsi tarinat, kerronnan koukerot ja ainutlaatuisen herkkä ja tarkkanäköinen tapa piirtää ja kertoa asioita ovat vieneet mukanaan. Itsellä on ikää neljännesvuosisadan verran, juuret Karjalassa ja tällä hetkellä kotiovi löytyy Tampereelta :)

 41. Annika Kirjoittaa:

  Iita: Mulla oli muistaakseni sama sinun blogin kanssa, että eksyin sinne pari kertaa ja sitte aloin stalkata :D Kaikki murteet on kyllä ihania! Pelkään aina välistä, että Oulun murre ottaisi vallan puheestani nyt tänne muutettuani, mutta en aio alistua sille, tahon pitää oman murteeni. Jos Marika on pystynyt pitämään murteensa Helsingissä, niin enköhän miekin Oulussa, näin olen tuuminut.

  Tiia Tom: Aikuismaisuus on yliarvostettua! Itsekään en 22 elinvuodesta huolimatta koe itseäni vielä aikuiseksi. Mietittiin kaksoissiskoni kanssa muun muassa, että asuntoni näyttää tällä hetkellä siltä, kuin täällä asuisi joku 14-vuotias poika, koska olen lätkinyt seinille Star Wars ja pelijulisteita :B Aikuistua saa sitten kun siltä tuntuu, itelläni ei vielä tunnu. Hahaa, en ole ikinä ennen kuullut nimitystä Kouvostoliitto, miten osuvaa! :D Mukavaa, että olet jaksanut seurata :3

  noreenie: Kiva kuulla jos blogi jaksaa pitää mielenkiintoasi yllä :)

  Mellinkäinen: Voih, itsekriittisyys tappaa luovuuden, valitettavasti :/ Itellekin käynyt monen projektin kanssa niin, että pitää omaa piirtotyyliään jne niin paskana, että jättää leikin kesken. Sarjisblogin suhteen en jaksa olla niin kriittinen. Inspiraation löytäminen on itelläkin aika ajoin vaikeaa, mutta onneksi tätä tekee vain harrastuksena, niin on aikaa odotella inspistä :D Kyllä se sieltä ennemmin tai myöhemmin putkahtaa! Jos löydät taas sisäisen sarjisbloggaajasi joskus, niin pistä ihmeessä linkkiä, on aina kiva päästä lukemaan uusia sarjisblogeja (mulla loppuu nykyisten blogien kanssa aina lukeminen kesken – kukaan ei jaksa päivittää niin usein, mitä ite hillun netissä).

  Rni: En usko että kukaan on koskaan kuvaillut blogiani noin kauniisti, ihan menin hämilleni, kiitoksia :) Toisia pelaajatyttöjä on aina kiva löytää – omassa lähipiirissäni melkein kaikki tytöt pelaavat, mutta hyvin erilaisia pelejä. Osittain samaa makuakin tosin löytyy, joten on helppo lainailla pelejä kavereille ja kavereilta.

 42. Riksu Kirjoittaa:

  Heippa! Seurailen blogiasi, koska piirrustustaitosi on todella hieno ja koska jaksa panostaa piirrosten laatuun. Minulla on pari ystävää, jotka muistuttavat sinua (siis sitä kuvaa, minkä annat sarjiksissasi) ja sitenkin on hauska seurata tätä. Itse olen savolaisena pirkanmaan uumenissa, pidän blogia, mutta teksti sellaista kun ei piirtämisen lahjoja ole suotu. :) Jatka samaan malliin ja hauskaa talven odotusta!!

 43. Rhi Kirjoittaa:

  Hmm…. joko mulla iskee déjà vu, tai sitten varhainendementia, kun tuntuu että olisin tähän joskus jo vastannut. Tai sitten se oli vain ne valittelut Ouluun joutumisesta ;)
  No jokatapauksessa… Kolmekymppinen oululainen (Välivainio) mies. Seurannut blogia (monen muun sarjakuvablogin ohella) jo useamman vuoden. Kädenjälki ja sisältö ovat olleet mielenkiintoisia. Oma pelitausta osaltaan vaikuttaa, että on tullut monia yhtymäkohtia pelien osalta, joiden takia osittain alunperin tuli huomioitua blogi. Sittemmin tullut huomattua, että on useita teemoja jotka kiinnostavat.

 44. Rayne Kirjoittaa:

  Huomasin tämän vasta nyt xD

  Rayne TRatliksen foorumilta tuttu ja tullut luettua blogiasi siitä vuosien takaisesta miitistä lähtien.
  Olen 25-vuotias ja niin pienikokoinen että yleensä luullaan noin 10 vuotta nuoremmaksi. Alkuun olen aika hiljainen mutta jos mielenkiinnot sattuu yksiin, saatan puhua pälättää hirmuisesti =’D Kaikin puolin vähän outo ja sekailainen…Työskentelen jo viidettä vuotta sijaisena kuntamme päiväkodeissa/ryhmiksissä ja asun maalla Savossa Rautalammilla.

  Täytyy sanoa, että välillä nämä sarjakuvasi on ollut piristystä ankeaan päivään kun ne on niin hauskoja =D Lisäksi tykkään piirustustyylistäsi, jotenkin kyllästynyt näkemään jatkuvasti niitä perus-japanilaisia manga-hahmoja.

  (Blogi löytyy nimen linkistä)

 45. Annika Kirjoittaa:

  Riksu: Oo, kiitoksia kehuista :3 Mullekin pistää joskus netissä silmään, että joku bloggaaja muistuttaa oikean elämän ihmisiäni. Jännää.

  Rhi: No, tätä samaa kysymystä on kysytty aika monessa blogissa, joten jos vaan oot vastannut siihen jossain toisessa blogissa ja siksi tuli déjà vut? :D Mutta muistan kyllä, että kommentoit silloin Ouluun joutumisesta. Mulle on edelleenkin varsin epäselvää parin kuukauden Oulussa asumisesta huolimatta mitä kaupunginosia Oulussa on, mutta Välivainion jopa tiiän (ehkä siksi, että sekoitin sitä nimensä puolesta aluksi koko ajan Kaukovainion kanssa). Viime aikoina on pelimerkinnät jääneet vähemmälle, vaikka yhä tulee koko ajan jotain pelattua, pitäisi ehkä joku päivä piirtää jotain pelaamiseen liittyvää vaihteeksi.

  Rayne: Voin kyllä yhtyä tuohon, että näytät ikäistäsi nuoremmalta :D Mutta sehän on varmaan ihan positiivista. Oon itekin lueskellut sinun blogia aina silloin tällöin, sullakin oli vissiin aikasemmin Vuodatuksessa tuo blogi? Kiukutti kyllä se kuvien katominen, urgh.

 46. Rosatiina Kirjoittaa:

  21-vuotias nainen Kainuun maalta, ahkerasti olen lueskellut blogiasi aika pitkään. Mukava koukku jäi kun huomasin jonkun wowiaiheisen merkinnän joskus, satun olemaan ite ko. pelin suurkuluttaja. :D Mut tykkään sun piirtotyylistä ja merkinnät on aina jotaki mielenkiintosia tarinoita. Iloa silmälle. Keep up the good work!

 47. Rascide Kirjoittaa:

  Örh, pahoittelen että vastaan vasta nyt. Näitä on ollut blogeissa niin hirveesti, et siirsin osan kirjanmerkkeihin myöhemmäksi, ja ne on ihan unohtunu :D

  Elitotaniinniin, 19-vuotias nainen Etelä-Pohjanmaalta täällä kyyläilee. Mitä teen? Öhm, keväällä sain lakin päähän, ja nyt viettelen välivuotta nuorisotyön parissa. Ens syksynä olis tarkoitus päästä johonkin, kun vain tietäis minne! Eksyin jotain kautta blogiisi, ja minua jäi ihan pirusti häiritsemään kun piirrustustyylisi on tosi lähellä yhden tuttuni tyyliä, ja jututkin oli jotenkin semmosia, mitä pystyisi sen kuvitella raapustelevan. Muutenkin sun päivitykset on mielenkiintoisia, ja oon samaa mieltä aika useesta asiasta, mistä nyt oot täällä keksinyt kirjoitella.

  Asd, eipä täs sitten kummempia. Jatkahan päivittelyä, mukava aina huomata, ku sulta on tullut jotain uutta C:

 48. Annika Kirjoittaa:

  Rosatiina: Hoo, itse olen ajan ja rahan puutteen vuoksi vieroittautunut Wowista varmaan vuosi sitten, vaikka halua pelaamiseen kyllä vielä löytyisi :c Siskoni Marika on kovasti yrittänyt puhua minua takaisin Wowin pariin viime aikoina, mutta ei nyt kauheasti innosta kuukausimaksulliset pelit, kun koulun vuoksi ei ole mitään takeita, että kerkeäisin sitä koko rahan edestä enää pelaamaan. Mutta ehkä vielä joskus!

  Rascide: Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, kuten sanotaan… :D Heh, aijaa, jännä kuulla jos tyylini muistuttaa paljon jonkun toisen tyyliä (ja kiva tietää jos mulla on jokin tyyli, itse en ole oikein päässyt selville asiasta). En tiedä onko se hyvä vai huono juttu, mutta ilmeisesti hyvä ainakin tässä tapauksessa, jos se kerta sai sinut jatkamaan lukemista :’)

 49. Berneri Kirjoittaa:

  Minä luen! >8) Olen 23-vuotias sarjakuvataiteen opiskelija Salosta mut yritän päästä johonkin AMK:hon opiskelemaan Kuvataiteilijaksi. Olen addiktoitunut AC-pelisarjaan (hihitän aina kun mainitset sen), todella.. TODELLA TODELLA PAHASTI. ;_; Ezio. ♥ Ja niin öö tykkään eläimistä ja kaikista ötököistä ja oudoista asioista ja kuuntelen musiikkia kokoajan ja HÖMM. Mun lempiväri on vihreä. Ok. Jee! *Juoksee seinään*

  Niin ja sun blogi on ihan paras ok?!

 50. Annika Kirjoittaa:

  Berneri: Sori kuukauden myöhästynyt vastaus, en huomannut kommenttiasi aikaisemmin :’D Voi AC on parhautta! Ja Ezio <3 Tykkään kyllä Altaïristakin (pakko kirjoittaa se tuolla hassulla i:llä!) ja onhan se jurottava Connorkin ihan muikea, mutta Ezio on silti kaikista ihastuttavin <3 Aina huippua törmätä toiseenkin Assassin's Creed fanaatikkoon!

  Ja kiitos! ;_;

Jätä vastaus