Huskypeitto

Yritin oikeasti ottaa mallia Innistä kun piirsin tuota viimeistä ruutua, mutta ei onnistunut :’3 Inni on myös oikeasti todella solakka ja lyhytkarvainen husky, se näyttää liian pulskalta piirroksessani. Aloitin joskus kesällä esittelymerkinnän Innistä, pitänee tehdä se valmiiksi.

 

Tags:

7 kommenttia - “Huskypeitto”

 1. kokkoroo Kirjoittaa:

  Pittää varmaan hankkia husky tuonne kämpille siis! Haha vähän Inni näyttää pelottavalta tuossa kuvassa, ku tuo toinen silmä jää varjoon (ja on tummempiki toki).

 2. Annika Kirjoittaa:

  Suosittelen! Parempaa lämmikettä ei ole (tosin kissastakin on apua). Inni on vaan siinä mielessä huono peitto, että se puottaa aina tonnin verran karvaa. Kun sitä on pitänyt sylissä, niin kaikki mustat vaatteet on ihan valkosia :–D Hehee, tykkään tuosta kuvasta, koska se näyttää niin psykolta. Onhan sillä tosiaan toinen silmä jäänsininen ja toinen ruskea, mutta tuossa se jotenkin korostuu kun tosiaan toinen silmä jää varjoon. Inni on vaikea kuvattava, koska se ei osaa posettaa kuten Casper ja Aku. Se vain tulee kohti heti kun se näkee kameran ja sitten kuva menee pilalle. Tää on ehkä ainoa onnistunut otokseni siitä.

 3. inkubi Kirjoittaa:

  SE ON NIIN SÖPÖ ETTEN KESTÄ! x_X <3<3<3

 4. Annika Kirjoittaa:

  Inni on ihan ylisöppänä <3

 5. viltZu Kirjoittaa:

  Voiiiih, söpö husky :)

  Huskyt on hienoja koiria, parhaalla kaverillani on sellainen. Siitä vaan tosiaan lähtee karvaa, mutta aivan mahtava lumikoira! :DDD

 6. marika Kirjoittaa:

  voi inukka <3
  minun amatsoni nainen yrittää samaa eikä se ruppana ymmärrä miksi ihmisiin sattuu :x

 7. Annika Kirjoittaa:

  viltZu: Huskyt on kyllä hienoja koiria. Itte oon lapsesta lähtien halunnut huskya, mutta vaikkei omaa huskya (ainakaan vielä, ehkä joskus?) olekaan, niin pääseepähän nauttimaan Teemun huskyn ihastuttavasta seurasta :3 Ja voi sitä karvan määrää! Inni on sisäkoira, joten se ei edes kasvata mitään paksua turkkia, mutta silti sitä karvaa vain putoilee ihan järjettömiä määriä. Ihmettelen eikö tuollaisen karvanlähdön jälkeen pitäisi jo kaljuuntua, mutta ei :D

  Marika: Innininni <3 Sinun amatsoni on maailman hellyttävin ja sydämellisin ilmestys, se ei vain ruppana ymmärrä olevansa vähän amatsoni :c Oli ihan hirveää kun mulle tuli eilen koulussa mieleen se Carmelin ripulijuttu ja aloin höristä itekseni. Sain potkia itteäni etten ois revenny räkänauruun kesken tunnin.

Jätä vastaus