Kuinka saadaan kavereita

En tiedä miksi skannerini jätti sivujen ylänurkat tummiksi, mutten kerkeä (jaksa) skannata uudestaan. Tusseja ei edelleenkään ole.

Kyllä mie onneks sain kuitenkin lopulta kavereita, orastavasta Nälkäpeli-addiktiostani huolimatta.

Tags: , ,

5 kommenttia - “Kuinka saadaan kavereita”

 1. kokkoroo Kirjoittaa:

  Hei gurl, kirjan lukeminen voi olla myös strategista! Lukee silleen että ohikulkijat voi kurkkia kirjan kantta, ja kun kohdalle osuu joku, joka pitää kirjasta jota luet, hän voi tulla puhumaan sinulle! :—D

 2. Annika Kirjoittaa:

  Mie yritin sitä, mutta kukaan ei tullut puhumaan! :D Tuo on toiminut mulla oikeastaan vain kerran, tosin silloinkin luin Houkutusta joskus lukion hyppytunnilla kahvilassa ja pöytääni kiemurteli puliukko, joka kähisi \onko sulla tyttö raamattu siinä—\, johon yritin vaan sanoa, että ei, en lue Raamattua tässä, mutta se ei uskonut minua :c

 3. viltZu Kirjoittaa:

  Njäh, ihmiset on pöhköjä ku ei pysähtyny jutteleen ku näki mitä luit!!! Minä ainakin olisin.

  Nälkäpeli = Raamattu. End of the story.

 4. mannytsu Kirjoittaa:

  Jotenkin tämä muistuttaa kovasti omia ensimmäisiä koulupäiviäni AMK:ssa. Piti valita Nälkäpeli tai uudet kaverit…

  Well, who needs friends, I got Peeta!

 5. Annika Kirjoittaa:

  viltZu: Toisaalta harvemmin mullakaan tulee mentyä juttelemaan, vaikka näkisin jonkun lukevan jotain hyvää kirjaa… :D Niin ei ole tosin käynyt monesti. Jotenkin kynnys mennä puhumaan ihan tuntemattomalle on aika suuri. En tosin tiedä olisinko eri mieltä jos näkisin jonkun lukevan Nälkäpeliä. Toisaalta joskus töissä kassalla en ole voinut olla kommentoimatta jonkun ostoksia, jos joku on ostanut jonkin pelin tai elokuvan tai kirjan, josta ite pidän tosi paljon. Ihmiset ovat kuitenkin vaikuttaneet kommenteistani lähinnä hämmentyneiltä, joten lakkasin tekemästä sitä :c

  mannytsu: Kaverit on ihan yliarvostettuja jos voi valita kirjan henkilöiden ja uusien irl-ihmisten väliltä! Oon vaan nyt ihan hermona, kun en pääse vielä lukemaan Nälkäpelin kakkososaa. Sain sisäpiirin tietoa, että saisin sen synttärilahjaksi, mutta siihen on kaksi viikkoa, eii, miten kestän tämän…

Jätä vastaus