Ensimmäiset päiväni Oulussa

Muutoin Oulu miellyttää ja kyllä se Teemukin tänne vielä joskus saadaan.

Tags: , ,

8 kommenttia - “Ensimmäiset päiväni Oulussa”

 1. njalla Kirjoittaa:

  Minä en vieläkään voi ymmärtää miten joku osaa piirtää noin nätisti <3
  Kyllä se Teemu sieltä tulee, ja sinäkin opit löytämään lyhyemmän reitin Tuiraan. Keskustassa on kyllä rasittavan paljon liikennevaloristeyksiä, vaan minkäs teet. Joskus vielä opit tekemään niinkuin suurin osa oululaisista ja suhaat yli vaan.

 2. Annika Kirjoittaa:

  Oo, kiva kuulla jos joku tykkää, itellä tuntui että välistä loppui mielenkiinto ja tuli piirreltyä vähän miten sattuu :’) (varsinkin tuon pyörän kanssa, niitä on vaikea piirtää). Sitä se Teemukin mulle joka päivä puhelimessa sanoo, että kyllä hän tulee heti kun pääsee (oli se ensimmäisenä ritarillisesti uhrautumassa kun sain koulupaikasta tiedon, että \irtisanoudun töistä, alan työttömäksi ja tuun sun kans Ouluun!\, mutta ei se kovin fiksua olisi, plus työkkäri pistäisi karenssia, jos menisi töistä irtisanoutumaan. Parempi siis vain odotella, että sille löytyy Oulusta jokin hyvä työpaikka). Haha, kun käytiin Teemun kanssa katsomassa minun asuntoa heinäkuussa, ihmeteltiin suuresti keskustassa, miksi ihmiset vain säntää uhkarohkeasti auton eteen risteyksissä, mutta tuolla keskustassa pyöräilemisen ja suojateillä odottelun jälkeen en enää ihmettele :D Seuraavan kerran kun menen Tuiraan pitää kokeilla jotain toista reittiä, katsoin vain tuon reitin Google Mapsista ja se ilmoitti keskustan kautta pyöräilyn nopeimpana vaihtoehtona: tosin sehän ei tietenkään ottanut sitä liikennevaloissa seisomista huomioon. Lisäksi keskustan ja Kuusisaaren kautta pyöräily on ainoa reitti, jonka joten kuten itse muistan, kun olin lukioaikoina Kuusisaaressa majailevassa tivolissa töissä. Mutta kyllä sitä ajan kanssa vielä oppii! Vaikka olen majaillut Oulussa vain alle viikon, olen jo eksynyt lukemattomia kertoja, voi voi.

 3. Rhi Kirjoittaa:

  Pitkäaikainen lurkerina esitän syvimmät pahoitteluni, kun olet joutunut Oulun uhriksi :) Täällä mennyt itsellä jo useampi vuosi, kun työpaikka sitoo kaupunkiin vähän liikaakin. Ehkä olen itse liian nirso, mutta en vielä lähemmäs 10 vuoden aikana ole oppinut pitämään tästä paikasta. Mutta niin se mitä myös aioin sanoa, on tuon aiemman kommentin komppaaminen. Sulla on uniikin erottuva piirtotyyli, joka miellyttää kyllä silmää todella. Niin ja se Uncharted ykkönen oli huonoin niistä kolmesta ;)

 4. Elisa Kirjoittaa:

  Vähä riippuen siitä, missä nää asut ni Tuiraan pääsee kätevästi myös Ainolan puiston kautta paljon vähemmillä liikennevaloilla. Sieltä menee padon yli silta, jota pitkin pääsee Tuiran puolelle. :) Tervetuloa Ouluun!

 5. Annika Kirjoittaa:

  Rhi: Kiitos kehuista ja minun varmaan pitäisi kokeilla niitä muitakin Unchartedeja joskus :D Itse en koe itseäni ”uhriksi”, vaan pikemminkin olen tosi innoissani Oulusta, sillä Tornioon verrattuna mikä tahansa on suurta ja hienoa :D Oulussa on myös tullut jonkin verran pyörittyä aikaisemmin ja aina on jäänyt ihan positiivinen kuva. Jos vielä joskus opin nämä paikatkin, niin hyvin menee :’)

  Elisa: Kiitos vinkistä! :) Kaverini itse asiassa juuri eilen sanoi samaa, että Ainolan puiston kautta kannattaa mieluummin Tuiraan suunnata. Itsehän en tätä tiennyt, sillä en tosiaan ole aikaisemmin kulkenut sinne muuta reittiä kuin Kuusisaaren kautta ja sitä reittiä liikennevaloista tietämätön Googlekin minulle ensimmäisenä näytti.

 6. Aino S Kirjoittaa:

  Moi! Oon ekaa kertaa sun blogissa, mutta pakko kommentoida tuohon suojatiejuttuun, että mee vaan yli! Autoilla on velvollisuus väistää. Tein tästä blogimerkinnänkin vähän aikaa sitten: http://aino.sarjakuvablogit.com/2012/08/26/muista-aina-liikenteessa/

 7. Annika Kirjoittaa:

  Arvostan omaa terveyttäni sen verran, etten ruotsalaiseen itsemurhatyyliin (Ruotsissa jalankulkija saa lain mukaan loikata auton eteen missä tahansa kohdassa tietä – muuallakin siis kuin suojatiellä) tohdi vain auton eteen sännätä. Toki se on autoilijan vika, jos ajaa kävelijän yli, mutten silti hingu moista kokemusta itelleni enkä auton kuskille.

  Mutta ihan hyviä pointteja tuossa merkinnässäsi. En kuitenkaan ihan allekirjoittaisi sitä, että autoilijoille tarvitsisi kiusaa tehdä esim. painelemalla huvikseen liikennevalojen nappeja – eiköhän me kaikki mahuta sinne liikenteeseen, vaikkei tahallaan vaikeutettaisi toisten liikkumista.

 8. Aino S Kirjoittaa:

  Se onkin vähän semmoinen provo ja sodanjulistus. Aina ei jaksa olla asiallinen.

Jätä vastaus