Sori niille jotka tykkää Unchartedista

Nämä ensimmäiset sivut sain skannattua omalla skannerillani, mutta vein sen muutossa Ouluun, joten viimeiset kolme sivua on skannattu Teemun skannerilla, siksi jälki on vähän himmeämpää, toivon että niistä saa silti selvää kirkkaammillakin näytöillä.

!Seuraava osio sisältää spoilereita Unchartedia pelaamattomille!

Tags: , ,

5 kommenttia - “Sori niille jotka tykkää Unchartedista”

 1. kokkoroo Kirjoittaa:

  Haha Tuomas pellaa nyt sitä kakkosta, ja ilmeisesti siinäki on aikalailla taiston tuoksintaa mukana, ja sitten ku Tuomakselle tulikin yhtäkkiä pikku puzzle eteen se tarvi minun apua sen ratkaisuun, vaikka se oliki tasoa Harry Potter 2 PC:lle :—DDD Mutta joo, en tuu kyllä ite ainakaan koskaan koskeenkaan siihen, sen verran huonon näkönen omasta mielestä oli, ykkösen juoniki oli ennustettavissa (en oo tätä kakkososan peluuta seurannu yhtään).

  Repesin Carlos-klonkkuzombille :DDDD And you are my precious!

 2. ana Kirjoittaa:

  Minusta juuri Uncharted 2 on yksi parhaimmista peleistä visuaalisesti, juonellisesti ja pelillisesti mitä löytyy ps3:selle tällä hetkellä (joskin osat 1 ja 3 eivät ole yhtään sen huonompia, tuo 2 vaan mielestäni on se mikä vie huippuunsa sen mikä unchartedissa on hyvää).
  Mutta tosiaan, en suosittele sitä jos et pitänyt ykkösen taistelukohdista, niistä tulee huomattavasti intensiivisempiä tuossa toisessa osassa.
  Mulle tuo toiminta vaan osuu ja uppoaa äärettömän hyvin kun siinä on sellaista vaaran ja seikkailun tuntua (kakkosessa on kohta jossa sun pitää taistella tiesi läpi sortuvasta talosta) niin siitä tulee sellanen kiva adrenaliinipiikki : D

  Uusimpia Tomb Raidereita en ole pelannut (anniversary taisi olla viimeinen), mutta vaikka niissäkin on toimintaa niin se on tosiaan vähä eri luokkaa jo pelkän toteutuksen puolesta. Joten ei minustakaan tuo vertaus oikein toimi näiden kahden pelin välillä. Molemmissa vaan satutaan ryöstelemään hautoja ja siihen ne yhtäläisyydet vähän tahtoo loppua.
  No joo.
  Piti saada vaan nyt vähä puolustaa unchartedia, se on ainoa pelisarja mistä on jaksanut olla tohkeissaan pitkään aikaan :>

 3. Annika Kirjoittaa:

  Aino: Haha, voi ei, nyt muistuu Harry Potter 2 elävästi mieleen :–D Miks olin jo melkeen unohtanu Potter-pelit, ihan parhautta (tai ainakin ne kaks ekaa mitkä meillä oli pleikkarille Marikan kanssa). Muistan kun Pekkakin pyys minun apua kun se pelas joskus muinoin Assassin’s Creed II:sta ja jumitti puzzleissa. Selkeesti joku miehinen juttu, heti kun ei oo testosteronipyssyleikkejä, niin aivot jäätyy :’D No ei sentään. Ite aloin pelaamaan Uncharted 2:sta yhtenä päivänä, mutta kun kerroin Teemulle minkälaista kamalaa peliä joudun taas pelaamaan yksinäisinä hetkinä Keminmaassa, niin se sääli minua ja antoi minun käyttää pullonpalautusrahat Batman Arkham Asylum -peliin (se oli tarjouksessa ja Teemulla oli paljon pulloja). Miljoona kertaa parempi vaihtoehto kuin Uncharted, siksi se kakkonen taisi jäädä minun osalta ikuisesti pelaamatta :D

  Carlos-klonkkuzombilla on huono päivä, kukaan ei ymmärrä sitä, kun se vaan tahtoisi juosta ihmisten kimppuun pimeässä natsilaivassa ja halia :D Ja mahollisesti purra pään irti, mutta se vain kuuluu espanjalaisten zombien tapakulttuuriin.

  ana: Ei siinä ole mitään vikaa, jos jollekin Unchartedit kolahtaa, en vain jaksa ymmärtää, miksi kukaan on kokenut tarvetta suositella niitä minulle, sillä tuosta puuttui kaikki ne elementit, mitä itse toivon peleiltä ja suurin paino oli pyssytaistelulla. Jotkut tykkää ampumapeleistä, itelleni ne ei taas kolahda. Ampuminen peleissä on toki kivaa, mutta se ei saa olla se pääpointti, koska muuten tylsistyn :D Tomb Raider vertaus oli tosiaan hassu, noilla kahdella ei ole kuin pinnallisia yhtäläisyyksiä, mutta pelillisesti ne ovat ihan eri maailmoista. Tombeista puheen ollen, ei tuon Anniversaryn jälkeen muuten olekaan tullut kuin yksi peli (Underworld) ja minusta suurin osa uusimmista Tombeistakin on kuraa, sillä uusi tuotantotiimi vei niistä kaiken älyllisen haasteen (paitsi Anniversarystä pidän, koska se on uusintaversio ykkösestä).

 4. kokkoroo Kirjoittaa:

  Hei muuten, katoin tuota sinun blogin henkilöt sivua, ja TOTTAKAI NE ON PAREMMUUSJÄRJESTYKSESSÄ KU MIE OON KAKKOSENA :^D nauroin täällä itteni kipeäksi ku arvuuttelin kuka niistä on alkanu itkeen hohohoho
  Terveisin oon tosiaan kakkosena, niin helppo nauraa :’D

 5. Annika Kirjoittaa:

  Aino oot niin julma, kakkosen on helppo nauraa :’D Paljastit salaisuuteni, tärkeysjärjestys se on! O_O No ei, ihan oikeasti ne on siinä järjestyksessä, kuin usein ihmiset esiintyi minun Vuodatus-blogissa ja sinun paikkasi oli ehdottomasti ekalla rivillä Marikan ja Saken kanssa, sillä monet merkintäni olivat varsin… Aino-pitoisia :–D Josta tuli mieleen, että minun pitää tehdä lisää merkintöjä tähän uuteen blogiin aiemmin käytetyillä tageilla, sillä nyt ”Marika” on ainoa useammin kuin kerran käytetty tagi…

  HUOMENNA NÄHDÄÄN 8)

  PS: Captcha vittuilee, se antoi mulle sanan ”Bankrupt”. Vittuilee ihan selkeesti siitä, että menin vararikkoon junalipun takia. Argh. Pikkasenko vituttaa, jos oisin tienny, niin olisin tullut lentämällä enkä junalla, sillä minun menomatka Kemi-Hki tuli maksaan 81 euroa ja paluumatka lentokoneella Hki-Oulu 41 e. En tajua mikä tuossa VR:ssä maksaa x__x Onko Tuomas saanu jonku major palkankorotuksen, jota ne maksattaa asiakkailla? :–D

Jätä vastaus