Rumat siskontytöt

Tämän tein joskus viime talvena, kun Maj ja Aino olivat käymässä Helsingistä, se oli vain unohtunut luonnosvihkon uumeniin. Halusin värittää sen ihan vain Maijun pinkkien hiusten vuoksi.

Ja sitten taas Marikaa:

Lisäksi koska Marika aina kitisi, että unohdin piirtää jonkin sen lävistyksen tai tatskan, niin tein itelleni muistiinpanot sen tatuoinneista ja lävistyksistä:

Tags: , , , , ,

11 kommenttia - “Rumat siskontytöt”

 1. Taru Kirjoittaa:

  Tumpelo-loora/Tumpeloora tai ihan vain ”tumplr”. :)

  (Moi, tykkään sun blogista ja tämä on eka kerta kun kommentoin tänne, hui.)

 2. Iita Kirjoittaa:

  ………..XDXD Toi ruma siskontytöt oli aika nerokas kostoidea! xDD
  Mä sanoin ennen jotenki tosi typerästi, en ees muista.. Siis puhuin tumblurreista.. Eiku en mä oikeesti muista :-D Nykyään sanon tumbler, mikä on vissiin aika perus. Tosta skype-jutusta vielä, niin esim. Nike on nike eikä naik

 3. Jipe Kirjoittaa:

  Meidän tuttuporukassa Tumblr on suomalaisittan TUMPUTIN. Pakko viljellä tätä koska mielestäni oikein sopiva nimitys ja helppo sanoa/kirjoittaa koska suusta aina pääsee semmonen ihme tömblrblr.
  Ja onhan tumputtaminen koominen, mutta tietyllä tavalla myös aika OSUVA verbi tumblrin käytölle. ;D

 4. Annika Kirjoittaa:

  Taru: Tumpelooran oon kuullut joskus, se kuulostaa hauskalta :D Kiva kuulla että tykkäät :3

  Iita: Marika on vähän evil mastermind mitä kostamiseen tulee :’D Joo, vissiin Tumbler on aika yleinen, mullakin yksi kaveri sanoo niin. Tumblr on kyllä niin hassu nimi, kun se tuntuu muotoutuvan (ainakin suomalaisen) suuhun kaikilla eri tavalla. Joo, Nike on Nike eikä Naik! Sitte kans esim. monet pelien nimet pitää ääntää suomalaisittain. Kuten Tomb Raider on vaan helpompi lausua tomp raider kuin tuuum reideer. Se aiheuttaa tosin kivoja lipsahduksia ulkomaalaisten kanssa, kun sen kyllä tietää, miten joku sana pitäisi lausua oikeasti, mutta sitten sen saattaa vahingossa kuitenkin sanoa ulkomaalaisellekin tuollain suomalaisittain :’D Terveisin mulle kävi näin useasti brittien kanssa Skype-keskusteluissa (aina tuli mm. sanottua skype eikä skaip, hups…).

  Jipe: Tumputin! :’D Loistava. Pitänee opetella pois tästä tumblurista ja alkaa käyttää tuota.

 5. kokkoroo Kirjoittaa:

  Mie niin tiän, että sitte joskus joskun hankin tatskoja tjtn muuta ulkonäöstäni vähän erilaista tekevää, piirrän kaiken itsessäni ihan korrektisti ja hienosti ja sitte kaikkien muitten tatskat on vaan semmosia mustian möykkyjä :—-DD hoho, voin täältä kurkkia sitte mitä Marikassa on >:—_D Majj ownaa kaikki. Ja kommenttistalkkerina vielä pakko kommentoida: en ole koskaan edes ajatellu, että tomb raiderin vois lausua mitenkäänb muuten :’D

 6. Annika Kirjoittaa:

  Haha, vähän sama mulla :D Oman tatskan muistaa aina, mutta muiden tuppaa vähän unohtumaan… Tomb Raider on joo vähän sellanen, minkä suurin osa meistä on kuullu joskus ysäri ala-asteaikoina ensimmäistä kertaa, jolloin sitä ei tosiaan osannu ees kyseenalaistaa, miten se lausuttais… :’D Muutoinkin tuuumb reider vääntyy suomalaisen suuhun vähän huonosti. Tomp Raider on hyvä tapa lausua 8D

 7. Tepe Kirjoittaa:

  ”Thumblrlrlmmmh” Noin mä sen about sanon.. onneks ei tartte hirveesti sanoo sitä ääneen XD

 8. les autres streaming Kirjoittaa:

  les autres streaming

  Hiya! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My site looks weird when browsing from my iphone 4. I’m trying to find a template or plugin that might be able to fix this issue. If you have any rec…

 9. トリーバーチ ゴールド バック,トリーバーチ ロビンソン ダブルジップトート,トリーバーチ ムートン Kirjoittaa:

  トリーバーチ ゴールド バック,トリーバーチ ロビンソン ダブルジップトート,トリーバーチ ムートン

  I enjoy most of these トリーバーチ ゴールド バック,トリーバーチ ロビンソン ダブルジップトート,トリーバーチ ムートン! I have had it for roughly per annum nowadays. I receive new トリーバーチ ゴールド バック,トリーバーチ ロビンソン ダブルジップトート,トリーバーチ ムートン like several calendar year. I really like all the dark kinds overly…

 10. トリーバーチ axis,トリーバーチ 3way,トリーバーチ靴nudeカラー Kirjoittaa:

  トリーバーチ axis,トリーバーチ 3way,トリーバーチ靴nudeカラー

  My organization is exuberant using this buy! Managed to get these folks intended for Holiday season. I’ve been deliberating whether or not to get hold of トリーバーチ axis,トリーバーチ 3way,トリーバーチ靴nudeカラー forever because the are high-priced the difference is i yo…

 11. トリーバーチ 靴 結婚式,トリーバーチ ハワイ 財布,トリーバーチ 新作 バイカラー Kirjoittaa:

  トリーバーチ 靴 結婚式,トリーバーチ ハワイ 財布,トリーバーチ 新作 バイカラー

  トリーバーチ 靴 結婚式,トリーバーチ ハワイ 財布,トリーバーチ 新作 バイカラー are merely wonderful ( space ) I bought the earliest couple 4 years previously and also トリーバーチ 靴 結婚式,トリーバーチ ハワイ 財布,トリーバーチ 新作 バイカラー continues to fantastic . . . the product quality is only wonderful!

Jätä vastaus