Toukokuun pääsykokeet

Jälki on vähän juosten kustua, sillä ensimmäiset sivut piirsin odotellessani Ingaa jonkin monisteen taakse, lyikkärisivut taas on skannattu Teemun huonolla skannerilla ja viimiset sivut on muuten vaan kiireessä väsättyjä :D

Oikeasti Torniosta ei mene Ouluun kuin vähän vajaa kaksi tuntia, mutta kun kävin yliopiston pääsykokeissa Oulussa, niin lähdettiin ajamaan kuuden aikaan, koska pitää ottaa huomioon tuota väliä kulkeva hidas rekkaliikenne ja esim. kerran siellä oli tie poikki juuri ennen Oulua. Ja sekin jos eksyy paikan päällä, mulla on lennokin suuntavaisto.

Yliopistolle oon varasijalla, mutta tuonne journalismiin halusinkin enemmän.

Tags: , , ,

7 kommenttia - “Toukokuun pääsykokeet”

 1. njalla Kirjoittaa:

  Voi onnea, pääsit opiskelemaan! Ihan mahtava juttu :)
  Ja vielä Ouluun, mä voin törmätä siellä suhun :D Tosin kumpikaan ei luultavasti tiedä että törmäys on tapahtunut, mutta silti. Joko sulla on kämppä?

 2. Annika Kirjoittaa:

  Kiitos onnittelusta :) Hehe, se on sellainen tuntematon törmäys sitten :D Joo, aloin heti katsoa asuntoa kun sain tiedon kouluun pääsystä ja kerkesinkin saada yhden varsin kivan yksiön koulun läheltä sellaisella vuokralla, johon minulla on varaa. Nyt kun katsoin yhtenä päivänä huvikseni vuokra-asuntoja, niin saman kokoiset yksiöt samalta suunnalta olivat useita kymppejä kalliimpia, en tiedä onko niille nyt sitten ollut niin paljon kysyntää, kun ihmiset ovat saaneet tietää koulupaikoista. En tosin varmaan ala oululaiseksi ennen kuin joskus myöhemmin elokuussa, sillä koulu alkaa vasta elokuun lopulla, niin kerkeää vielä kotikaupungin kavereita nähdä.

 3. Nunnu Kirjoittaa:

  Paljon onnea! Itsekin pääsin tänä vuonna lääkikseen opiskelemaan ja vasta kolmannella yrittämällä. Eli tuoreessa muistissa on nuo fiilikset, kun tieto sisäänpääsystä tuli. :) Kyllä se on hieno tunne – varsinkin, kun luvuille on kevään aikana uhrannu niin paljon aikaa. Älä ihmeessä lopeta blogin päivittämistä, vaikka opiskelijaelämä kutsuukin. ;) Vielä kerran oikein tosi paljon onnea!

 4. Mellinkäinen Kirjoittaa:

  Paljon onnea! Uusi blogikin näyttää ihan hyvältä, vaikka kaipaisin vielä ”Etusivu” linkkiä jonnekin nurkkaan :)

  t. random stalker, en tiedä olenko koskaan kommentoinut aikaisemmin vaikka on tullut seurattua ties kuinka kauan…..

 5. Annika Kirjoittaa:

  Nunnu: Kiitos :) Oho ja paljon onnea sinullekin! Lääkikseen saakin nähdä vähän enemmän vaivaa ;D Minulla tämä oli ensimmäinen kerta kun hain tuohon kouluun ja tuohon koulutukseen, mutta toinen kerta, kun hain korkeakouluihin. Onneksi tuo jännittäminen on nyt ohi :D Tuskin tulen blogittamista lopettamaan, aina sille jostakin löytyy aikaa, enkä oikein osaisi enää nykyään ilman blogia ollakaan, tästä on tullut niin luonteva tapa.

  Mellinkäinen: Kiitoksia :) Hyvä kun sanoit, minulla itse asiassa oli tarkoituksena laittaa se ”etusivu”-linkki, mutta se sitten unohtui :D Pitää laittaa se pikimmiten. On aina kiva tietää kuka tätä lukee, eli parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D
  Ps: Kurkkasin blogiasi, pitää paremmalla ajalla lukea se läpi, vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta!

 6. Henrika Kirjoittaa:

  Mahtavasti kuvitettu postaus! :)

 7. new balance skor Kirjoittaa:

  new balance skor

  Hi! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when browsing from my apple iphone. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to correct this problem. If you have an…

Jätä vastaus