Ruoho on vihreämpää aidan toisella puolen?

Vuodatuksen kadotettua edellisen blogini kahden vuoden sarjikset taivaan tuuliin, sain hommasta tarpeekseni ja siirryin blogeineni tänne uuteen ympäristöön. Menee varmaan hetki, että totun sarjakuvablogit.comin käyttöön, mutta eiköhän sen äkkiä opi. Tämä ulkoasu on vain väliaikainen ja tajusin pienen pähkäilyn jälkeen, miten saisin siitä haluamani tyylisen, mutta toistaiseksi en jaksa alkaa hiomaan ulkoasua. Olettaisin, että lukijoillekin tärkeämpää on sisältö kuin blogin layout, joten hoidan sen sitten kun ehdin.

Vaikka muutin pois Vuodatuksesta, niin tavoitteenani olisi korjata kadonneet kuvatiedostot (minulla on niistä varmuuskopiot koneella, mutta yli viidensadan kuvatiedoston uudelleen lataamisessa ja linkittämisessä menee aikansa), jolloin vanhat merkinnät olisivat yhä luettavissa vanhassa blogissa. Sinne ei kuitenkaan tule enää mitään uutta, vaan tästä lähin vaikutan tässä osoitteessa, joten arvostaisin jos päivittäisitte linkkinne :)

Vanhaan blogiin ->

Jätä vastaus